Simpatičan ruksak s hrvatskim potpisom

sv design ruksak

Kada bismo morali istaknuti torbu koja u posljednje vrijeme dominira kolekcijama domaćih i inozemnih dizajnera i koju se može pronaći na takoreći svakom koraku, to bi definitivno bio ruksak. Ovaj praktični model sveprisutan je na policama high street trgovina, u svojim ga kolekcijama modnih dodataka reinterpretiraju i svjetske dizajnerske kuće, a imuni na njega nisu ostali ni domaći kreativci.

sv design ruksak3

Splitska dizajnerica Suzana Vuljan, koja stoji iza brenda SV Design, također se poigrala idejom ruksaka kao idealne torbe i predstavila jedan simpatičan ljetni model koji je ljupka nadogradnja njene kolekcije za proljeće/ljeto 2016., inspirirane talijanskim filmom ‘La Dolce’ Vita.

sv design ruksak2

Ruksak je satkan od dva tipa materijala, a kožno bijelo dno kombinirano je s tkaninom koja ima neodoljivi ljetni print tukana, plamenaca, palmi, ananasa i lubenica. Ovi tropski i tipično ljetni motivi osvježit će svaki look, a sviđa li vam se ruksak i zanima vas više detalja o njemu, dizajnericu možete kontaktirati putem Facebook stranice brenda SV Design.

Foto: Daria Opačak/SV Design

0