Superga tenisice za sve ljubiteljice sportske elegancije

superga

Weekend Max Mara x Superga

Proljetnu sezonu koja nam se bliži obilježit će još jedna odlična modna suradnja, jer snage su nedavno udružila dva svjetski poznata brenda; talijanski proizvođač kultnih Superga tenisice i Weekend Max Mara, brend poznat po ženskom sportskom šiku i eleganciji.

Zajednički proizvod s kojim u ožujku izlaze na tržište su, sasvim logično, Superga tenisice, čije će novo ruho malo koju ljubiteljicu mode ostaviti ravnodušnom. U prodaji će se naći dva modela, a klasični model Superga platnenih tenisica 2750 dobio je custom-made preobražaj s prepoznatljivim tkaninama i uzorcima iz Wekeend Max Mara kolekcija, zadržavši detalj po kojem je poznat – bijeli gumeni potplat.

Jedan model pojavljuje se u prirodnoj, svijetloj i bež boji s kombinacijom vezica, a drugi u tamnoplavoj i bež prugastoj kombinaciji i plavo-bijelim vezicama. Tu je i još jedan detalj koji ovu suradnju čini posebnom, a to je simbol leptira na svakom paru tenisica, koji i inače simbolizira Weekend Max Mara brend. Kolekcija u sve Superga i Weekend Max Mara trgovine stiže ovog ožujka.

Foto: Superga

0