Suknje u koje možete investirati u novoj sezoni

Suknje u koje možete
investirati u novoj sezoni

Veselite li se već toplijim danima i svim onim odjevnim komadima koje proljetna sezona sa sobom nosi, onda bi vam se ovih dana također mogla svidjeti i ponuda suknji koje su stigle u naše high street trgovine.

Općenito, trendovi idu u smjeru vrlo ženstvenih silueta, a iako nam za proljeće ne donose ništa nepredvidivo i neočekivano, ipak uvode taj dašak romantike i ženstvenosti u proljetnu garderobu kojem će biti teško odoljeti. Podjednako se nose mini i midi duljine, dok u cjelini gledano apsolutno dominiraju modeli suknji na preklop – izvedeni u koži ili nekim mnogo fluidnijim materijalima.

Minice nose onaj toliko obožavani predznak ‘statement’, nose printeve i volane ili patentne zatvarače i metalne kopče za malo rock štiha, a midi duljine pojavljuju se u plisiranim suknjama, kojih čini se nikako da se zasitimo, ili nevjerojatno elegantnim i sofisticiranim modelima na preklop, koji ističu žensku siluetu. Naš savjet je ove sezone investirati u barem jedan takav model i s njime ste riješili većinu svojih stylinga za formalne prigode. Komadi koji govore dovoljno za sebe očekuju vas u nastavku:

Učitati još
Zatvori