Stylish par: Victoria & David Beckham

Stylish par: Victoria & David Beckham

Victoria i David Beckham

Victoria i David Beckham

Jedan od najpoznatijih svjetskih power parova definitivno su Victoria i David Beckham. Ovaj su status zaslužili bogatom Davidovom sportskom karijerom te probitku koji je Victoria ostvarila na modnoj sceni gdje se etablirala na samom vrhu, među najboljima.

Stylish zima u Londonu

Nedavno su ih paparazzo objektivi “uhvatili” na nekoliko funkcija unutar jedne večeri gdje su se pojavili u koordiniranim outfitima. Kako par trenutno živi u Londonu, sve su se blagdanske aktivnosti odvijale u poznatim londonskim četvrtima. Večer u pitanju prvo je uključivala zabavu britanskog Voguea u Victoria Beckham butiku te druženje s Victorijinim roditeljima u luksuznoj četvrti Mayfair.

Victoria je za tu priliku odabrala jarko crvenu haljinu iz vlastite kolekcije za proljeće 2018. Midi model naglašeno dugih rukava kreiran je po uzoru na košulju te se izazovno otvara u dekolteu, a zatim je stegnut u struku kao da se radi o haljini na preklop. Haljinu je poznata dizajnerica uparila sa šljokičastim zelenim salonkama, također iz vlastite kolekcije, istovjetnom clutch torbicom i zelenim naušnicama.

David Beckham je odjenuo tamnoplave hlače i dolčevitu preko čega je odabrao kaput boje devine dlake, a s kombinacijom svoje žene upario se jarko crvenim čarapama koje su nehajno provirivale ispod malo kraćih nogavica.

victoria-i-david-beckham (2)

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori