Prisjetite se stylinga iz serije Seks i grad na ovom Instagram profilu

satc

Serija Seks i grad možda je završila s emitiranjem davnih dana, no zahvaljujući njenim obožavateljima uspješno živi i dalje. Osim što s vremena na vrijeme uživamo u reprizama starih epizoda, na pustolovine slavne njujorške četvortke, i to kroz element mode, odlučile su nas podsjetiti dizajnerica Chelsea Fairless i režiserka Lauren Garroni, koje su krajem lipnja pokrenule Instagram profil @everyoutfitonsatc i na njemu od tada objavljuju sve odjevne kombinacije iz ove ikonične serije.

satc2

Televizijski hit, koji je u zvjezdanu orbitu lansirao karijere Sarah Jessice Parker, Kim Catrall, Kristin Davis i Cynthije Nixon, osim u samoj radnji koja okuplja četiri ‘it’ Njujorčanke, najveću je snagu imao upravo u modi koju nose, a koja je zasluga poznate kostimografkinje Patricije Field.

satc3

Kroz šest sezona, posvjedočili smo velikom broju genijalnih stylinga koji su imali ogroman utjecaj na američku pop kulturu i generalno potaknuli žene diljem svijeta da se hrabrije i odvažnije stilski izraze. Želite li se i sami podsjetiti lookova koje su popularizirale Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda, Instagram profil posvećen njihovom stilu posjetite ovdje.

Foto: Sex and the City

0