Street style inspiracija: Katie Holmes u omiljenoj jesenskoj kombinaciji

Street style inspiracija: Katie Holmes jesen 2021.

U 2021. godini, američku glumicu Katie Holmes najčešće viđamo na ulicama New Yorka na kojima pažnju plijeni uvijek odličnim odjevnim kombinacijama. Tajna njezinog naizgled jednostavnog i pristupačnog stila krije se u spoju odjevnih komada i modnih dodataka koji izgledaju baš poput onih koji se nalaze u našim ormarima, najnovijih trendova koji svakom looku donose efektni pomak te najpoželjnijih dizajnerskih modela.

I dok high street brendovi kopiraju dizajnerske modele koje Katie nosi, mi u njezinim street style kombinacijama pronalazimo nove outfit ideje. Posljednja odjevna kombinacija iz ormara Katie Holmes je jednostavna, ležerna i elegantna jesenska kombinacija idealna za svaki dan. Naravno, riječ je o popularnom spoju traperica i blejzera.

Street style inspiracija: Katie Holmes jesen 2021.

Blejzer i traperice – kombinacija Katie Holmes u kojoj ćemo provesti jesen

Među kombinacijama popularnih modnih trendseterica, svake sezone zamijetit ćemo nekoliko outfit formula koje obožavaju i nose svi. Jedna od uniforma s kojom smo se družili prijašnjih godina, bit će aktualna i ove sezone. Riječ je o spoju chic blejzera i vašeg omiljenog para jeansa, čija privlačnost i dalje ne blijedi. Ova kombinacija odlična je za svaki dan i donosi dašak klasike i ležernosti, ali i elegancije kada u priču uđe blejzer.

Kombinaciju blejzera i traperica obožava i Katie Holmes. Za jesen 2021., Katie je u svoju garderobu jedan od najboljih i najsvestranijih blejzera. S Loewe potpisom, klasičnog kroja i u boji devine dlake, Katie nosi blejzer koji će odlično izgledati u bezbroj različitih kombinacija i uz svaki par njezinih traperica u ormaru. High street izdanje ovog blejzera možete pronaći u Mangu i Zari.

Ostatak njezinog looka je vrlo jednostavan – dodala mu je tek tanke hoop naušnice, New Balance tenisice i nezaobilaznu zaštitnu masku za lice.

Street style inspiracija: Katie Holmes jesen 2021.

Foto: Profimedia

0