Street style inspiracija: Kaia Gerber u ležernom jesenskom looku koji svi obožavamo

Tek nekoliko odrađenih revija, kampanja i evenata bilo je dovoljno da se Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford, istakne kao it djevojka za novu generaciju. Svojoj već zavidnoj karijeri modela, Kaia je ove godine dodala i ulogu u desetoj sezoni hit serije American Horror Story.

Kao supermodel nove generacije, Kaia je uvijek okružena najboljim odjevnim komadima i modnim trendovima koji tek dolaze, a koje odlično nosi u kombinaciji sa svojim opuštenim i ležernim mladenačkim stilom.

Look koji ćemo ove sezone posuditi iz njezinog ormara, Kaia je odabrala za svježi jesenski dan u New Yorku. Na svoj prepoznatljiv način, u jednom looku spojila je najbolje od jesenske modne sezone: elegantne klasike, omiljene ležerne modele i trendi modne dodatke

Kaia Gerber nosi savršeni ležerni look

U posljednje dvije godine, trenirka je postala jedan od najpopularnijih odjevnih komada u svakom ormaru. Kako bi začinila i podignula jednostavnu trenirku, Kaia joj je dodala nekoliko modnih dodataka koji su joj dali cool karakter. Za kraj, preko cijele kombinacije prebacila je jesenski modni favorit koji ju je transformirao u savršeni trendi look.

Trenirku u popularnoj off-white boji, Kaia nosi u kombinaciji nekoliko efektnih modnih dodataka: s vunenom kapom u off-white boji, s crnim sunčanim naočalama, s elegantnom smeđom torbom i s trendi crnim gležnjačama u Chelsea modelu i s chunky potplatom. Kako bi ovoj ležernoj i cool kombinaciji dala sređeni izgled i dozu moderne elegancije, Kaia je preko nje prebacila bež baloner oversized kroja.

Tijekom jesenskih dana, ovaj look u svakom će se ormaru istaknuti kao jedna od najboljih odjevnih kombinacija za svaki dan. Osim što ćemo ju lako ostvariti unutar vlastitog ormara, odjevnu kombinaciju Kaie Gerber nosit ćemo često, ali uvijek s dodatkom drugih modnih dodataka koji će iz nje izvući nekoliko različitih izdanja. S dolaskom zime, ovaj look će, uz zamjenu balonera za topli zimsku kaput, još uvijek biti jedan od naših omiljenih outfita.

Foto: Profimedia

0