Mali modni trik za koji vam treba 10 sekundi, a koji će svakoj kombinaciji dati chic izgled

U naredim tjednima i mjesecima, potraga za savršenim odgovorom na pitanje Što odjenuti? bit će mrvicu izazovnija zbog sve nižih temperatura. Ipak, jedan modni trik bit će dovoljan da svoje jesenske i zimske modne favorite transformirate u jednostavne i chic odjevne kombinacije idealne za radne dane, ali i opuštene vikende.

Mali modni trik za jako chic look

Kako svaki, čak i najjednostavniji look s ležernim prizvukom u trenu učiniti sređenijim i pretvoriti u odjevnu kombinaciju idealnu za dugi radni dan? Popularne modne trendseterice otkrile su modni trik koji ćete i sami lako isprobati. Modni trik zapravo je jedan odjevni komad koji se vrlo vjerojatno već nalazi u vašem ormaru. Riječ je od jednom od najvećih modnih klasika iz zimskog ormara – pletivu.

Uz tople kapute i gležnjače, pletivo je bez sumnje jedan od ultimativnih klasika u modnom svijetu bez kojeg niti jedna zimska kolekcija i garderoba ne bi bile potpune.

Pletivo u funkciji chic šala

U tjednima i mjesecima ispred nas, pletivo ćemo nositi na bezbroj različitih načina i birati za bezbroj različitih prilika. Najčešće, birat ćemo ga za svakodnevne kombinacije, ali svoje će mjesto pronaći i unutar večernjeg zimskog looka. Uz sve one već poznate načine na koje nosimo omiljene pulovere, dolčevite i kardigane, ove ćemo ih zime nositi na još jedan način koji obožavaju modne trendseterice. Za dodatnu dozu topline i chic izgled, popularne modne trendseterice u posljednjih nekoliko sezona omiljeno pletivo nose i kao topli šal prebačen preko ramena.

U slojevitim kombinacijama, preko blejzera, bluze ili još jednog komada pletiva, s nezaobilaznim dodatkom toplog zimskog kaputa ili jakne, pletivo nonšalantno prebačeno preko ramena savršeni je modni trik za zimske dane.

Dozu outfit inspiracije donosimo u nastavku!

1