Kako će ljetni modni favoriti izgledati u prvim jesenskim kombinacijama?

@brittanybathgate

Nakon godišnjih odmora koji su naše kofere ispunili najlaganijim i najprozračnijim komadima ljetne garderobe, kraj kolovoza za mnoge je donio povratak u gradsku vrevu, brojnim obavezama i našoj gradskoj uniformi, jednostavnim i svestranim komadima za svakodnevne poslovne i ležerne kombinacije. Osim promjene lokacije, druga polovica kolovoza razdoblje je koje najavljuje skoru promjenu sezone.

Iako ćemo svojoj garderobi već dodati prve jesenske komade, ljetni favoriti još uvijek će se zadržati u našim garderobama i kombinacijama za prijelazno razdoblje. Kako će naši ljetni modni favoriti izgledati u prvim jesenskim kombinacijama?

@brittanybathgate

SAVRŠENA GARDEROBA ZA PRIJELAZNO RAZDOBLJE

Iako će se mnogi nerado vratiti dnevnoj rutini, gradskim ulicama i gradskoj uniformi, street style kombinacije poznatih trendseterica donose savršenu inspiraciju za prijelazno razdoblje unutar naših ormara. Kako bi postigli savršeni gradski look za prijelazno razdoblje, sa stilom pozdravili ljeto i dočekali jesen, unutar garderobe zadržat ćemo omiljene ljetne odjevne komade i modne dodatke, od male bijele haljine do trendi sandala. Kako bismo ih transformirali u prve jesenske kombinacije, ljetne favorite ćemo spojiti s modnim novitetima – baš poput street style zvijezde Brittany Bathgate.

Lan u slojevima ili spojen s tankim pletivom, bijela haljina u kombinaciji s crnim gležnjačama i kabanicom ili dugi baloner prebačen preko mini suknje samo su neki od modnih trikova iz ormara Brittany Bathgate uz pomoću kojih ćete omiljene ljetne komade nositi i u jesenskim danima.

Dozu inspiracije potražite u nastavku!

@brittanybathgate
@brittanybathgate
@brittanybathgate
@brittanybathgate
@brittanybathgate
@brittanybathgate
@brittanybathgate

Foto: Instagram (@brittanybathgate)

0