Jedna outfit ideja za svaki dan u mjesecu: travanj

Kraj ožujka donio je prve proljetne dane koji su unutar naših ormara spojili nove modne trendove, odjevne komade i modne dodatke s nekoliko zimskih favorita. Iako je kraj trećeg mjeseca označio i kalendarski početak proljetne sezone, u našem ormaru i svakodnevnim kombinacijama veliku ulogu još uvijek su igrali modnih klasici zimske sezone poput pletiva i čizama u kojima smo prošetali kroz prijelazno razdoblje. S prvim danima travnja možemo reći i da smo službeno zakoračili u proljetnu sezonu kako izvan, tako i unutar naših ormara.

Sunčani i sve topliji travanjski dani donose pravo proljetno osvježenje koje neće zaobići ni našu garderobu. Uz povratak omiljenih modnih klasika i basic modela sezone poput bijele bluze i plavog trapera, poluotvorenih cipela i udobnih tenisica, mjesec travanj u središtu modnog svijeta i naših ormara istaknut će najnovije modne trendove.

Od bogate palete boja i vibrantnih uzoraka do novih trendi modela i najšarmantnijih modnih dodataka, proljeće donosi raskoš trendova koji će začiniti svaki look. Raskoš modnih trendova i noviteta donijet će nam dodatni nalet energije i inspiracije, ali i nezaobilazno pitanje – kako nove modne favorite i trendove nositi u svakodnevnim kombinacijama?

30 outfit ideja za 30 travanjskih dana

Tajna savršene kombinacije i ovog se travnja krije u spoju najnovijih trendova i najvećih modnih klasika sezona. Istovremeno jednostavne i efektne, street style kombinacije popularnih modnih trendseterica istaknule su one najpoželjnije odjevne komade i modne dodatke uz pomoć kojih ćete lako kreirati pregršt odličnih proljetnih lookova za radne dane i opuštene vikende

Uz klasike poput balonera, plavih traperica i bijelog T-shirta, it djevojke street style scene svoje nove favorite pronašle su u svilenim midi suknji, romantičnim bluzama, laganih i širokim hlačama, neutralnim i zemljanim tonovima te efektnim modnim dodacima koji će u trenu začiniti i najjednostavniji outfit.

S potragom za onim posljednjim odjevnim komadima i modnim dodacima koji će savršeno zaokružiti našu proljetnu garderobu ispred nas, u nastavku donosimo outfit ideje koje vam mogu poslužiti kao shopping i modna inspiracija za travanjske dane.

Foto: Instagram

0