Street style kombinacije kao inspiracija za toplije zimske dane

Street style kombinacije kao
inspiracija za toplije zimske dane

Od kraja zime dijele nas tjedni koji će zasigurno donijeti niske temperature. Ipak, početak siječnja iznenadio nas je s nekoliko neočekivano toplih dana. Iako su više temperature razveselile mnoge, istovremeno, one su donijele zbunjujuće razdoblje unutar naših ormara. Za prozračne proljetne komade je još uvijek prerano, no slojevite zimske kombinacije zaogrnute šalom velikim poput deke sada su previše.  Jutarnje spremanje pretvorilo se u bezizlaznu potragu za savršenom kombinacijom koja donosi brojne modne dvojbe. I dok su neki već hrabro posegnuli za proljetnim jaknama, drugi su skinuli tek onaj dodatni komad pletiva kojim smo tijekom nekoliko prošlih tjedana posegnuli kako bi utoplili svaku kombinaciju.

U potrazi za nekoliko savršenih outfita koji će odgovoriti na toplije zimske dane, zavirili smo u garderobe zvijezda ulične modne piste i pronašli nekoliko istovremeno praktičnih i chic ideja.

KOMBINACIJE ZA TOPLIJE ZIMSKE DANE

Popularne trendseterice su unutar svojih garderobe pronašle savršeni odgovor na toplije, ali još uvijek zimske dane. Mnoge od njih zimske kapute zamijenile su tanjim jesenskim ili proljetnim jaknama ispod kojih su se još uvijek zadržali topli komadi pletiva. Ipak, u drugim kombinacijama za tople zimske dane kaputi su još uvijek pronašli svoje mjesto, ali je nekoliko slojeva ispod njih sada zamijenila tek tanka dolčevita ili ženstvena bluza.

Osim što su se po prvi put nakon nekoliko hladnih mjeseci izvukle iz najdebljih džempera, popularne trendseterice su u proteklih nekoliko toplijih dana hlače koje su dosad bile njihov omiljeni zimskih odabir, zamijenile suknjama i haljinama.

Osim odjevnih komada, nekoliko toplih dana donijelo je i malo promjenu među naše modne dodatke. Šal i čizme, baš poput Insta djevojaka, sada nakratko možemo ostaviti po strani, a nekoliko toplijih i sunčanih zimskih dana iskoristiti da izvučemo svoj najudobniji par tenisica ili omiljeni model cipela.

Što nositi tijekom prvih toplijih, ali još uvijek zimskih dana? Nekoliko odličnih street style ideja donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli Olja Ryzevski (@oljaryz)

Učitati još
Zatvori