Ljetni trendovi u street style kombinacijama Vivian Hoorn

Ljetni trendovi u street style
kombinacijama Vivian Hoorn

Modni blogovi i Instagram profili it djevojaka postali su poput suvremenog izdanja modnih časopisa. Baš kao što smo nekad u potrazi za inspiracijom prelistavali najutjecajnije svjetske modne tiskovine, danas u potrazi za idejama svakodnevno svraćamo na omiljene online adrese. Jednako poput prestižnih stranica Voguea, modni blogovi i Instagram profili ne samo da prenose, već i diktiraju nove trendove.

Neki od najistaknutijih komada sezone poput Realisation Par wrap haljine i topa, Mango komada i Chloe torba početak svoje popularnosti bilježe unutar street style kombinacija. Ulice su se pretvorile u modnu pistu na kojima it djevojke nove generacije na manje transparentan, ali jednako pomno osmišljen način prenose najbolje iz modnog svijeta. Njihove fotografije uvijek zadržavaju karakter opuštene svakodnevice što svaki od komad čini lako zamislivim unutar svakog ormara.

MODNI TRENDOVI KROZ STREET STYLE KOMBINACIJE OMILJENE NIZOZEMKE

Nizozemka Vivian Hoorn jedan je od naših omiljenih Insta zvijezda. Kroz njezinu mrežu fotografija prožet je njezin opušteni životni i ležerni stil začinjen najpoželjnijim trendi komadima. Monotoniju ležernih basic i trendi komada, Vivian uspješno razbija neočekivanim, vrckastim odabirima koji unose dozu zabave u njezin ormar iz snove i ističu svaku street style kombinaciju nastalu unutar njega.

U novoj sezoni Vivian je udobnim ljetnim klasicima dodala popularne modele ljetnih haljina i kombinezona. Svestrana i ležerna, ljetna garderoba popularne Nizozemke savršeno prenosi ne samo njezin modni već i njezin životni stil ispunjen brojnim putovanjima. Ležerne komade i paletu koja spaja primarne i neutralne boje Vivian je i ovog ljeta osvježila s nekoliko posebnih komada koji su ju zasigurno istaknuli u moru Insta djevojaka. Kako s jednakom lakoćom kombinirati najnovije trendove i stvoriti kreativne i drugačije kombinacije vrijedne street style slave i Instagram fotografije? Nekoliko lekcija iz ormara Vivian Hoorn donosimo vam u nastavku.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori