Ljetne kombinacije za srpanj

Ljetne kombinacije za srpanj

Srpanj je stigao brzo i najavio sunčane i tople dane ispred nas. Iza nas nalazi se prva polovica godine koju je unutar naših ormara označila raznolikost novih trendova. Pogled na trendove koji su prošli kroz naš ormar u prvih šest mjeseci daleko je od jednostavnosti minimalizma. Bogati materijali poput baršuna, brokata i satena, raskošni volani i izvezeni motivi kao najistaknutiji detalji te jarke i pastelne boje koje su stvorile nikad šareniju trendi paletu boju u modni svijet i svaki ormar vratile su zaigranost. Sada, s toplim ljetnim danim ispred nas, unutar ormara još uvijek se ističu isti trendovi koji krase jednako raskošne, ali prozračnije komade.

LJETNE KOMBINACIJE ZA NAJTOPLIJE DANE U GODINI

Uz omiljene ljetne klasike, nova sezona donijela je komada koji, osim bezbrižnošću ljeta, odišu trenutnim modnim trendovima. Bijeloj i plavoj boji kao vječnim kolorističkim favoritima ljetne sezone pridružile su se vibrantne nijanse crvene i žute. Jednostavnost haljina i kombinezona koji nose cijelu kombinaciju u jednom komadu prišiveni su trendi detalji koji im donose svjež izgled. Od wrap haljine ukrašene volanima do kombinezona u off the shoulder silueti, spoj klasičnih krojeva i trendi detalja još jednom je stvorio neodoljive ljetne kreacije. Osim povratka jednostavne T-shirt majice i traper komada, khaki boja i prozračni komadi od lana najavili su povratak safari trenda u njegovom najromantičnijem izdanju. Uz navedene it komade sve što vam treba je nekoliko modnih dodataka, a ovog ljeta odabirom espadrila ili natikača, pletene torbe i retro sunčanih naočala ne možete  pogriješiti.

Kako bi i za najvećih vrućina plijenili poglede na uličnoj ili pješčanoj modnoj pisti, u nastavku vam donosimo ljetne kombinacije naših omiljenih Insta djevojaka koje su pronašle savršene formule za ljetni look.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori