Street style kombinacije kao stvorene za listopad

Street style kombinacije kao
stvorene za listopad

Rujan nas je iznenadio s nekoliko sunčanih dana koji su iz naših ormara izvukli naše ljetne favorite i preko njih prebacili tek tanku jesensku traper jaknu ili prozračni baloner. Nakon izmjene toplih i kišovitih dana koja je obilježila još jedan rujan i unijela kaos u naše ormare, listopad donosi trideset i jedan jesenski dan koji će otjerati brojne modne dileme prijelaznog razdoblja.

Jesen je i službeno započela, a unutar većine ormara ostala je samo nova jesenska garderoba. Ispunjena ležernim basic komadima, omiljenim klasicima i trendi modelima koje smo pronašli u jesenskim kolekcijama high street brendova i dodali u ormar kao osvježenje za novu sezonu, jesenska garderoba okreće nas raskošnim teksturama, zagasitim bojama i slojevitim kombinacijama.

KOMBINACIJE KOJE DONOSI LISTOPAD

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Svaki dan u listopadu, bez iznimke, će donijeti jesensko vrijeme. Kišoviti dani i sve niže temperature na samom početku listopada će nas okrenuti našim omiljenim jesenskim komadima, toplom i mekom pletivu, od kojih se nećemo odvajati do prvih toplih proljetnih dana. Osim udobnih vunenih komada koji unose toplinu u svaku jesensku kombinaciju, chic toplinu za najhladnije jesenske dane pronaći ćemo i u slojevitim kombinacijama. Igra tekstura, silueta i spajanja novih trendova i starih klasika stvorit će neke od najboljih jesenskih outfita.

Kako bi razbili monotoniju neutralnih tonova slojevitih kombinacija, ali i jesenske garderobe općenito, uvijek dodajte jedan komad u vibrantnoj boji ili razigranom uzorku. Naš omiljeni odabir ove sezone su cvjetna midi haljina i gležnjače u crvenim bojama.

Osim pletiva, jesenski dani u listopadu u brojnim garderobama istaknut će klasično odijelo u novom izdanju obojenom jarkim bojama ili kariranom uzorku, haljine i suknje midi dužine, nove traper modele i istovremeno elegantne i udobne hlače sa širokim nogavicama. Svaki do ovih komada unutar jesenske garderobe će odigrati ulogu svestranih klasičnih modela inspiriranih najnovijim trendovima za koje ćemo mjesto pronaći u dnevnim i večernjim, ležernim i formalnim kombinacijama.

Kako komade iz nove jesenske garderobe nositi ovog listopada? Izdvojili smo nekoliko odličnih street style kombinacija Insta djevojaka koje ćete lako ostvariti unutar svoje jesenske garderobe kako bi stvorili trendi look za novu sezonu.

Objavu dijeli Haley Boyd (@haleboyd)

Učitati još
Zatvori