Street style inspiracija: Cara Delevingne

Jedna od predstavnica mladih svestranih žena koje su od svog imena i djela napravile brend, zasigurno je Cara Delevingne. Kao model koji se okušao u pjevačkim i glumačkim vodama surađivala je sa svim velikim modnim brendovima, snimila mnoštvo reklama i zablistala na nekim od najprodavanijih naslovnica u posljednjih godina. Proslavile su je njene guste obrve, duge noge i karizmatičan karakter. Cara od početka svoje karijere gradi imdž samosvjesne djevojke koja čvrsto drži do svojih stavova, a istovremeno je prirodna i pristupačna.

caradelevingne

Njen stil može se opisati kao kombinacija grunga i casual komada koje uparuje s ženstvenom odjećom. Model zna kako privući pažnju na crvenom tepihu ali i u street style izdanjima. Od Care nikad ne znate što očekivati. Iako nije sklona tipičnom eksperimnetiranju s modom, uvijek iznenadi svojim odjevnim kombinacijama i voli ostaviti dojam. Cara trenutno promovira film ‘Gradovi od papira’, a fotografi su je ovog tjedna uhvatili u šetnji londonskim ulicama. 22-godišnja Cara odabrala je mini haljinu u boho stilu koja ističe njene duge noge.

Njena ljubav prema dekoltiranim modelima odjeće vidljiva je i na ovoj cvjetnoj haljini kojeg karakterizira miješanje boja tipičnih za boho eru. Trend sezone su upečatljive cipele s trakicama koje ostavljaju snažan modni utisak. Ciara kao da je vremeplovom stigla iz 70-ih uz gustu kovrčavu kosu i avijatorice okruglih okvira. Od nakita je izabrala zlatne minimalističke ogrlice koje su dodatno naglasile kroj haljine i njen duboki izrez. Svestrana Cara istinska je inspiracija svojim marljivim radom kao i nepogrešivim stilskim izričajem.

Foto: Splash

0