Street style kombinacije iz ormara Emily Ratajkowski

Street style kombinacije iz
ormara Emily Ratajkowski

Street style: Emily Ratajkowski

Nakon što se pojavila u spotu Robina Thickea za pjesmu Blurred lines, Emily Ratajkowski otvorila su se vrata modnog svijeta i Hollywooda. Iako se iza nje danas nalaze brojne naslovnice časopisa, revije, editorijali i nekoliko uloga u filmovima, Emily su tek 26 godine i ispred nje je duga i, ako je suditi prema njezinom početku, vrlo uspješna karijera. Svestrana, duhovita i, prema mišljenju mnogih, jedna od najljepših žena na svijetu, na celebrity sceni ističe se svojim talentom, ali i svojim istančanim modnim stilom.

Street style: Emily Ratajkowski

STREET STYLE KOMBINACIJE U MODEL OFF DUTY MANIRI

Crveni tepih je za Emily Ratajkowski oduvijek bio rezerviran za najglamuroznije komade s dozom klasike i seksipila. Iako su joj glamurozne haljine nerijetko osigurale mjesto na listi najbolje odjevenih, jednostavnije i ležernije svakodnevne kombinacije istaknule su ju gomili i pretvorile u it djevojku i street style zvijezdu. Savršena formula iz street style looka Emily Ratajkowski nalazi se u spoju ležernih basic komada i najnovijih trendova. Hrabra i odvažna u modnim odabirima kako na crvenom tepihu tako i na uličnoj modnoj pisti, Emily uspješno spaja boemsku neopterećenost i najnovije trendove unutar prepoznatljivog model off duty stila.

Street style: Emily Ratajkowski

Unutar ormara Emily Ratajkowski traper komadi i basic T-shirt su jednako nezaobilazni kao vibrantni uzorci i elegantne cipele s visokom potpeticom. Ljeto koje se polako približava kraju Emily je provela u jednostavnim ljetnim haljinama koje je začinila odličnim modnim dodacima. Unutar prvih kombinacijama za prijelazno razdoblje Emily se vratila traper komadima, ali i unijela neke nove trendi komade poput bijelih gležnjača koje je nosila unutar večernje kombinacije, ali i u spoju s kratkim T-shirtom i sportskim hlačama.

Nekoliko odličnih kombinacija za kraj ljeta i početak jeseni iz street style arhive Emily Ratajkowski donosimo vam u nastavku.

Street style: Emily Ratajkowski

Street style: Emily Ratajkowski

Street style: Emily Ratajkowski

Street style: Emily Ratajkowski

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori