Street art umjetnici za novu Armani Exchange kolekciju

Street art umjetnici za novu
Armani Exchange kolekciju

Armani-Exchange-store,-Arena-centar

A|X Armani Exchange, najurbaniji brand unutar jedne od najvećih svjetskih modnih grupacija, Armani Grupe, jučer je u zagrebačkom storeu u Arena centru predstavio jedinstvenu kolekciju majica nastalu u suradnji s nekim od najpoznatijih svjetskih street art umjetnika.

Uz Gia Pastorija, jednog od sedam ilustratora koje je Giorgio Armani odabrao za sudjelovanje u ovom projektu, koji je u Armani Exchange storeu pokazao svoju kreativnost te potvrdio zašto ga je časopis Forbes svrstao na listu 30 najutjecajnijih europskih street art umjetnika ispod 30 godine, u ovaj jedinstveni projekt uključili su se i brojni gosti osmišljavajući jedinstvene kreacije.

#st_ART-Armani-Exchange-kolekcija

Capsule kolekciju koju možete pronaći u Armani Exchange storeovima u Hrvatskoj, ali i na on-line platformama koristeći hashtag #st_ART, osmislili su mladi, urbani i kreativni pojedinci – Gio Pastori, Matthew Knott, Decue Wu, Qunetin Monge, Van Orton, Jenny Perez, Ale Giorgini – čije ilustracije te grafike svakodnevno koriste neki od najpoznatijih lifestyle brandova.

Projekt prezentacije i kreiranja jedinstvene kolekcije majica provodi se u preko 200 Armani Exchange trgovina diljem svijeta te donosi iskorak branda k nekonvencionalnom poimanju mode. To potvrđuje i aktualna kampanja za jesen/ zimu koja donosi seriju crno-bijelih fotografija britanske glumice i modela Care Delevingne, nizozemskog DJ mogula Martina Garrixa te kineskog pjevača i glumca Lia Yifenga.

#st_ART-Armani-Exchange

Svjetski poznati protagonisti kampanje obraćaju se mlađoj publici, stvaraju trendove i savršeno tumače vrijednosti branda. Njihov ironičan stav blješti kroz snimljene kadrove; a s njihovim izrazima i gestikulacijama slobodno se prepuštaju brandu. Koncept kampanje je jednostavan, ali ipak ima veliki utjecaj: rastavljena slova A i X iz logotipa branda koriste se na inovativan način, jer slova postaju rekviziti u rukama protagonista, poput velikih naočala, vinil ploča, gumenih kugli, piratskih zakrpa i žarulja.

#st_ART-Armani-Exchange,-Arena-centar-Zagreb

Armani Exchange capsule kolekciju potražite na sljedećim lokacijama:

  • Armani Exchange/ Arena centar
  • Armani Exchange/ City Center one Zagreb West
  • Armani Exchange/ City Center one Split

Više informacija o #st_ART kampanji dostupno je na:

#st_ART-Armani-Exchange-Tshirt-kolekcija

Armani-Exchange,-Arena-centar-Zagreb

Gio Pastori

Gio Pastori

Armani-Exchange-#st_ART-grafike

Učitati još
Zatvori