Najbolji novi komadi iz Stradivariusa

stradivarius-0

Nakon prvih zimskih kolekcija koje su na police high street dućana donijele one najtoplije komade za zimu poput različitih modela pletiva te najtoplijih jakni i kaputa, početak prosinca donosi novu, raskošniju zimsku modnu priču. Iako će topli zimski komadi biti u središtu svake naše kombinacije, blagdanska sezona koja je započela s početkom prosinca i brojne svečane prilike koje donosi tražit će i nekoliko elegantnijih komada.

Savršeni spoj toplih, udobnih, elegantnih i party komada pronašli smo u najnovijim komadima koji tek stižu na police high street brenda Stradivarius.

STRADIVARIUS KOLEKCIJA ZA BLAGDANSKU SEZONU

stradivarius-9

Najnoviji Stradivarius komadi donose savršeni spoj onih udobnih i toplih komada u kojima ćemo provesti druženja s prijateljima na otvorenom do elegantnih wrap haljina koje će se u svakoj zimskoj garderobi istaknuti kao onaj savršeni svestrani dan u kojem nakon napornog radnog dana možete produžiti na blagdanski domjenak ili formalnu večeru.

Iako donosi nekoliko očekivanih modela kojima se vraćamo svake zime poput oversized dolčevita, plisiranih suknja i dugih kaputa, nova Stradivarius kolekcija donosi i nekoliko neočekivanih trendova. Uz omiljenu kombinaciju crne i bijele boje, nekoliko Stradivarius komada ističe se jarkim nijansama crvene, žute i zelene boje. Osim jarkih boja, novu Stradivarius kolekciju krasi i igra prugastih uzoraka koji stvaraju svestrane, ali i ne tako tipične blagdanske komade.

stradivarius-6

Uz udobne komade koji će stvoriti ležerni dnevni look s trendi pomakom te svestrane elegantne modele za poslovne i formalne kombinacije, nova Stradivarius kolekcija donosi i nekoliko odličnih party ideja. Uz crveni kombinezon od raskošnog baršuna, mala crna haljina još jednom će se istaknuti kao glavna zvijezda party sezone, ali u novom i osvježenom izdanju.

Uz nekoliko novih Stradivarius odjevnih komada, sve što vam treba kako bi začinili dnevne i večernje zimske kombinacije je par crvenih čizama i jedna party trokut marama.

stradivarius-7

Najbolje nove komade iz zimske kolekcije brenda Stradivarius izdvojili smo u nastavku.

stradivarius-20

stradivarius-14

stradivarius-1

stradivarius-13

stradivarius-26

stradivarius-2

stradivarius-5

stradivarius-18

stradivarius-25

stradivarius-3

stradivarius-21

stradivarius-24

stradivarius-22

stradivarius-19

stradivarius-17

stradivarius-16

stradivarius-27

stradivarius-23

stradivarius-29

stradivarius-30

stradivarius-12

stradivarius-15

0