Ako se niste zasitili mašni, ovo su dva modela za vas

Ako se niste zasitili mašni, ovo
su dva modela za vas

Stradivarius3

Još u svježem sjećanju sigurno vam je činjenica da su ovog proljeća mašne bile doslovno posvuda. U maniri pompona, koji su bili najpopularniji detalj samo godinu dana ranije, mašne su ukrasile nebrojeno mnogo haljina, bluza, torbica i cipela. A vratile su se i u kosu. S obzirom na intenzitet kojim su ponovno osvojile modnu scenu, bilo je teško za očekivati da će preko noći nestati. To nam sada pokazuju i prve kolekcije modnih brendova za prijelazne dane, koje ocrtavaju modne tokove u jesenskoj sezoni.

Kako biste ‘pali’ na šarm atraktivnih mašni, posebno se potrudio modni brend Stradivarius, koji u novoj kolekciji donosi dva razloga za oduševljenje kod svih trendseterica. Riječ je, točnije, o dva modela cipela, ukrašena velikim mašnama. I oba su, zanimljivo je, u puderasto ružičastoj boji.

Stradivarius

Stradivarius2

Stradivarius4

Pink cipele s mašnom

Jedan model su natikače koje u jedno spajaju čak nekoliko trendova – millenial pink boju, baršun kao najpoželjniji materijal 2017. godine i pink mašnu od istog materijala. A drugi model su tenisice. Ponovno u puderasto ružičastoj boji, no u ovom slučaju od satena, i s predimenzioniranom roza mašnom. Za ovim tenisicama vlada već veliki interes, sudeći po stanju zaliha u Stradivarius web shopu, a natikače su u dolasku, pa ako su vam zapele za oko, pratite stranicu kako biste ih na vrijeme ulovili.

Stradivarius5

Stradivarius6

Stradivarius7

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori