Online store koji vrijedi posjetiti

Online store koji vrijedi posjetiti

Stores online dućan

@twiceblessed_

Prije nekoliko godina omiljeni hobi modnih insajdera i trendseterica bio je pronalazak novih high street dućana čije bi pristupačne trendi komade spajale s luksuznim kreacijama prestižnih modnih kuća. Zara je postala najpopularniji dućan nakon što su Olivia Palermo i Kate Middeleton redovito birale komade iz njezinih najnovijih kreacija, a Mango smo obožavali zahvaljujući it djevojkama čije su fotografije predivnih kombinacija na Instagramu nosile hashtag MangoGirls.

Iako je njihova popularnost i važnost na modnoj sceni još uvijek nepobitna, omiljene dućane u koje ćemo ušetati u prolazu polako mijenjaju oni u čije virtualne redove odjeće koji se nižu u nedogled možemo ušetati kad god poželimo. Online dućani svojom su se ponudom kojoj kao da nema kraja, svakodnevnim novim stvarima koje pristižu u njihov online shop i činjenicom da su proces shoppinga promijenili i učinili nikad ugodnijim i jednostavnijim nametnuli kao nova omiljena modna destinacija. U moru različitih online dućana koju na svojim policama imaju svaki komad odjeće koji možete poželjeti s etiketom koja nosi pristupačnu cijenu, Storets se istaknuo kao jedan od favorita. Što ga čini posebnim?

@yaelsteren

@yaelster

Filozofiju popularnih high street dućana, u koje ćemo uvijek navratiti u šetnji gradom ili posjetu trgovačkom centru, Storets s ulica seli u online svijet. Njihove police ispunjene su spojem basic komada, najnovijih trendova i posebnih komada koji ih ističu među tisućama sličnih high street dućana koji stvaraju isprobanu i uvijek uspješnu high street formulu. Trenutno, na prijelazu zime u proljeće, neprestano pristižu novi proljetni komadi. Bilo da ste u potrazi za omiljenim proljetnim basic komadima, klasičnim stvarima koji će odlično pristajati poslovnim i ležernim kombinacijama ili stvarima koje nose najnovije trendove poput košulja s volanima, statement traper hlačama, prozračnim haljinama ili upečatljivim modnim dodacima, ne trebate gledati dalje od stores.com gdje ćete u samo nekoliko minuta, bez muke i gužvanja po dućanima napuniti svoju košaricu.

Stores online dućan

@shalicenoel

U nastavku vam donosimo nekoliko proljetnih komada koje već danas možete pronaći u Storetsu, omiljenom online high street dućanu poznatih fashion blogerica i zaljubljenica u modu diljem svijeta.

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Stores online dućan

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, storets.com

Učitati još
Zatvori