Što su zvijezde nosile na dodjeli nagrada Critics Choice Awards?

Critics Choice Awards4

Alicia Vikander

Barker Hangar u Santa Monici, sinoć je bio domom 21. po redu dodjele nagrada Critics Choice Awards, u sklopu koje zaslužena priznanja na području filma iz godine u godinu dodjeljuje udruženje američkih filmskih kritičara.

Ovog puta najviše nagrada kući je ponio film Mad Max: Fury Road, za najbolji film izabran je Spotlight, a najboljim redateljem proglašen je George Miller za već spomenuti Mad Max. U kategorijama glavne glumice i glumca slavili su Brie Larson (Room) i Leonardo di Caprio (The Revenant), dok su nagrade za sporedne glumce pripale Aliciji Vikander (The Danish Girl) i Sylvesteru Staloneu (Creed).

The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals

Rosie Huntington-Whiteley

Na još jednoj uvaženoj dodjeli filmskih nagrada u Hollywoodu nije manjkalo glamura na crvenom tepihu, a svoja najbolja izdanja potrudile su se pokazati mnoge glumice, od kojih su neke ovjenčane i nagradom. Alicia Vikander miljenica je modne publike koja je i u ovoj prigodi nastavila osvajati simpatije, odjevena u rukom izvezenu, dugu večernju toaletu koju potpisuje Mary Katrantzou. Rosie Huntington-Whiteley na svečani je sag donijela dašak dramatične senzualnosti, odjevena u minimalistički dizajn Hedija Slimanea za Saint Laurent, koji je na novu razinu podignut strateški postavljenim izrezima.

The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst izgledala je poput eterične princeze u ‘flapper’ haljini Karla Lagerfelda koja nas je vratila u zlatno doba Hollywooda, Rachel McAdams također je zaigrala na kartu sjaja u romantičnoj haljini boje vina s potpisom Elieja Saaba, trudna Liv Tyler plijenila je pozornost u Calvinu Kleinu, a Riley Keough ovog je puta na crvenom tepihu predstavljala kuću Dior, i to u chic kombinezonu.

The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals

Liv Tyler

The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals

Rachel McAdams

The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals

Riley Keough

Foto: Guliver/Getty Images

0