Što odjenuti za razgovor za posao?

Nervoza i uzbuđenje prije važnog razgovora za posao o kojem vam možda ovisi buduća karijera dovoljni su sami po sebi, međutim događa se da upravo u presudnom trenutku izgubite inspiraciju i ne znate što odjenuti. Previše boja čini vam se neozbiljno, a jednobojna kombinacija u crnoj ili tamnoplavoj pak prestroga, te na kraju posežete za nečime što inače nikad ne biste obukli. Kako bismo vam olakšali odabir, donosimo vam dva prijedloga što odjenuti.

S klasičnom suknjom pencil kroja zasigurno nećete pogriješiti, no umjesto klasične crne predlažemo model s uzorkom koji će podignuti outfit, a neće izgledati neozbiljno. Suknju umjesto s košuljom kombinirajte s jednostavnim džemperom koji će dodati malo osobnosti. Torba neka bude jednobojna i nešto jednostavnijeg i ozbiljnijeg kroja, a bež cipele s remenčićima oko gležnja bit će idealan kraj ove poslovne kombinacije.

Ako se pak udobnije osjećate u hlačama, za vas je sljedeći prijedlog.

Ženska odjela poslovni su klasik, a monokromatski outfiti još uvijek su u trendu. Umjesto već viđene crne, predlažemo da se ohrabrite eksperimentirati s bijelom. Ovakva kombinacija možda nije za svaki dan, ali zato će ostaviti dojam kada to bude potrebno. Bijele hlače, sako i bluzu osvježite maramom s printom, a cipele i torba neka budu crne boje kako bi razbili bjelinu ostatka kombinacije. Ako bijela ipak nije vaša boja, predlažemo da isprobate sličnu kombinaciju u primjerice sivoj boji ili kompletu s uzorkom.

Foto: 9to5chic, Memorandum

0