Što donose prva sniženja?

Što donose prva sniženja?

Mango6

Na vrijeme da ljetnu sezonu dočekate kompletno spremni, idući tjedan i službeno nam počinju sniženja. Sezonski popusti održavat će se kroz cijeli sedmi mjesec i prilika je to da ulovite sve one komade koje ste dosad gledali, no možda niste bili spremni izdvojiti za njihovu punu cijenu. A često se dogodi da na sezonskim sniženjima pronađete i nešto sasvim neplanirano, zar ne?

Počeci sezonskih popusta ne donose maksimalno sniženje, no dobri su utoliko što u trgovinama još uvijek ima svih veličina i izbor je na početku, naravno, najbolji. Nakon 30%, modni brendovi obično snižavaju cijene svojih kolekcija na 50%, a kraj sezonskog sniženja rezerviran je za popuste od 70% i zapravo riješavanje preostalih zaliha. No, i u tom slučaju zna se uloviti zbilja odličnih i posve neočekivanih komada za garderobu.

Mango:

I dok ćemo se za neke brendove ipak morati strpiti do idućeg tjedna da vidimo kakav su asortiman stavili na popust, neki brendovi i web shopovi već su razveselili publiku sniženjima. Mango je, primjerice, jedan od prvih high street brendovima koji je krenuo s popustima, pa sada na njihovom web shopu već možete pronaći sekciju ‘Promotions’, gdje se nalaze artikli sniženi do 50%. Pregledate li sve, otkrit ćete da ima i onih sniženih samo 30%, ali i onih na 70% popusta.

Ljetnu rasprodaju ima i Mango Outlet, gdje postojeće kolekcije možete kupiti na popustu do 70%. Inditexovi brendovi sa sniženjima kreću idući tjedan, no rasprodaju ljetnih kolekcija već imaju Massimo Dutti i Uterque.

Net-a-Porter:

U inozemstvu su pak sniženja već počela. Mnogi s nestrpljenjem iz sezone u sezonu iščekuju popuste na Net-a-Porteru, gdje ste za bitno niže cijene često mogu uloviti odlični dizajnerski komadi. Nakon Amerike, Net-a-Porter počeo je s popustima i za europsku publiku, pa tako i onu Hrvatsku. Dizajnerska odjeća i modni dodaci sniženi su do 50%, a zanimljivo će biti vidjeti i što će se sve naći na maksimalnih 70% popusta za koji tjedan. Isti popust trenutno nudi i još jedna zanimljiva dizajnerska oaza – My Theresa.

Jedan od omiljenih brendova u čijim trgovinama rado kupujemo na putovanjima također ima sniženje. & Other Stories neki je dan počeo s popustima do 50%, a ponuda na sniženju uključuje i neke zbilja odlične investicijske komade.

& Other Stories:

 

Učitati još
Zatvori