3 najljepša izdanja Dakote Johnson na Filmskom festivalu u Veneciji

3 najljepša izdanja Dakote Johnson na
Filmskom festivalu u Veneciji

Ljepotica koja osvaja svojim modnim kombinacijama, na Filmskom festivalu u Veneciji odjenula je nekoliko haljina zbog kojih je svrstana u jednu od najbolje odjevnih dama na ovom prestižnom festivalu. Nježno ružičastu satensku Prada haljinu Dakota Johnson je ukomponirala sa tamno crvenim ružem za usne i sofisticiranim naušnicama.

dakota1

Minimalistički izgled naglasio je svježinu njenog tena. Idući izbor poznate glumice je dizajn modne kuće Rodarte. Mladenačka haljina u stilu sedamdesetih prožeta floralnim motivima uparila je sa sandalama Paula Andrewa i postigla look u stilu disko ere.

dakota3

Treće izdanje koje nam je zapelo za oko je duga crna Marc Jacobs haljina s otkrivenim ramenima kojom je Dakota napravila svojevrsni kontrast naspram ostalih izdanja na crvenom tepihu. U ovoj modernoj kreaciji koja do izražaja dolazi zbog detalja koji je ukrašavaju i frizure koja je chic i otkačena, Dakota je potvrdila da je spada u glumice svoje generacije koje imaju istančan modni ukus kao i smisao za eksperimentiranje.

dakota2

Foto: Gettyimages

Učitati još
Zatvori