Comeback kultne vjenčanice i torbice: Što će Carrie nositi u drugoj sezoni serije And Just Like That
Comeback kultne vjenčanice i torbice: Što će Carrie nositi u drugoj sezoni serije And Just Like That

Comeback kultne vjenčanice i torbice: Što će Carrie nositi u drugoj sezoni serije And Just Like That

Rijetko je koji lik iz serija na svijet mode ostavio takav utjecaj kao Carrie Bradshaw.

Serija “Sex & The City” s pravom je osigurala svoj kultni status, no sam lik Carrie, koji je tako dobro utjelovila Sarah Jessica Parker, od prve je sezone zaživio svojim životom i postao modna inspiracija koja diktira trendove.

S povratkom na male ekrane, u spin-offu serije “Sex & The City”, pod nazivom “And Just Like That” Carrie nije razočarala fanove svojim outfitima koji su i dalje nevjerojatni, eklektični i beskrajno glamurozni.

Na jesen 2022. godine, sa snimanjem je krenula druga sezona serije koju je publika poprilično dobro prihvatila, a na kojoj stilisti Molly Rogers i Danny Santiago imaju pune ruke posla.

Pogledajte s nama što će sve Carrie nositi.

“Sex & The City” boja u fokusu

U novoj sezoni serije And Just Like That Carrie Bradshaw nositi će vibrantne boje, a slučajno ili namjerno, u fokusu je žarko ružičasta boja koja se ponavlja u brojnim outfitima u kojima je glumica viđena na setu. Fanovi serije Sex & The City ta će boja odmah podsjetiti na slova kojima je HBO reklamirao kultnu seriju devedesetih.

U optiističnu paletu boja stilisti su uz žarko ružičastu uvrstili tirkiznu te ljubičastu boju, koje se provlače kroz gotovo sve outfite u kojima je Sarah Jessica Parker do sad snimljena na setu.

Fendi torbica ima jednu od glavnih uloga i u ovoj sezoni

Serija nd Just Like That krenula je s prikazivanjem baš u vrijeme kad su se u modu vratili trendovi kasnih devedesetih i ranih dvijetisućitih, od kojih je mnoge nosila sama Carrie Bradshaw.

Fendijeva baguette torbica postala je hit krajem devedesetih, upravo zahvaljujući seriji Sex & The City, a sada je ponovno u modi pa ne čudi što Carrie i u prvoj i u drugoj sezoni nosi baguette torbicu – ovaj put u novom ruhu. Dok je u prvoj sezoni Carrie Bradshaw ponovno zakoračila na ulice New Yorka s ljubičastom, svjetlucavom torbicom koja se rasprodala u trenu, za snimanje druge sezone, kuća Fendi nagradila ju je limitiranom, ružičastom verzijom tog modnog hita.

U službenom web shopu trgovine Fendi, ova se torbica može kupiti u tirkiznoj nijansi i boji lavande.

FENDI BAGUETTE TORBA

Déjà vu vjenčanica podignula je najviše prašine

Vjenčanica legendarne, nedavno preminule dizajnerice Vivienne Westwood uzburkala je strasti među fanovima čim je osvanula na službenom Instagram profilu serije.

Fotografija na kojoj Sarah Jessica Parker izlazi iz prikolice u haljini u kojoj se Carrie zamalo udala za Mr. Biga među obožavateljima je pokrenula lavinu emocija, ali i pitanje – hoće li Carrie u njoj napokon stati pred oltar, čak i sad, kad Mr. Biga više nema?

Bye-bye Manolo, stigla je Sarah

Jimmy Choo i Manolo Blahnik, omiljeni dizajneri cipela Carrie Bradshaw i dalje su prisutni u ormaru tog slavnog lika no sve manje u ormariću s cipelama. Ovaj put Carrie češće nosi njihove torbice, a cipele koje uglavnom nosi djelo su same Sarah Jessice Parker. Svoju liniju cipela Duchessa Gardini Sarah će provući kroz gotovo svaku epizodu, pretpostavljamo da je to stavka koju je uvrstila u ugovor.

Pogledajte kakve će još sve modne kombinacije Carrie nositi u drugoj sezoni.

Što znamo o drugoj sezoni And Just Like That?

U glavnim ulogama vraćaju se djevojke iz popularne trojke, Carrie, Charlotte i Samantha, koje glume Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, a već je dobro poznato da se Samantha, odnosno Kim Cattrall na set ne vraća ni pod koju cijenu.

Smrću Mr.Biga producenti su rastužili fanove početkom prve sezone, no za drugu su najavili povratak jednog drugog bitnog muškarca iz ljubavnog života Carrie Bradshaw. Naime, u seriju Just Like That napokon ulazi lik Aidana, kojeg glumi John Corbett.

Datum izlaska nove sezone nije poznat javnosti, no fanovi se nadaju da bi nove zavrzlame i male modne ludosti naših omiljenih likova mogli početi gledati pred ljeto 2023.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori