Torba koja je osvojila slavne trendseterice

Veliki uspjeh koji je u modnoj industriji ostvario Mansur Gavriel sa svojim sada već kultnim torbama, otvorio je vrata brojnim drugim brendovima i javnosti manje poznatim dizajnerima torbi da na modnoj sceni pronađu svoje mjesto pod suncem. Ovih dana to naročito uspijeva mladom modnom brendu Staud, koji je pokrenula Sarah Staudinger, nekadašnja modna direktorica kuće Reformation. Baš kao i Mansur Gavriel, svoju nišu pronašla je u dizajnu nenaglašeno elegantnih torbi, čije cijene prosječnu konzumenticu mode neće oboriti s nogu, kao što je to slučaj kod često precijenjenih modnih dodataka razvikanih dizajnerskih kuća.

alexastreet1

Alexa Chung

Eko brend Staud, utemeljen 2015. u Los Angelesu, ima svoju ekološki prihvatljivu ready-to-wear liniju chic temeljnih komada koje svaka žena mora imati u svojoj ljetnoj garderobi, no uvjerljivo najviše pažnje ipak privlače popratni modni dodaci linije, a naročito torbica ‘Bissett’, od koje se posljednjih tjedana i mjeseci ne odvajaju slavne trendseterice Alexa Chung, Leandra Medine i Camille Rowe.

staud2

@manrepeller

Riječ je o mini ‘bucket’ torbi retro stila, izrađenoj od fine kože izvana i iznutra, koja se nosi u ruci ili preko ramena, iako ju poznate fashionistice preferiraju nositi upravo u ruci i svojim stylinzima dati dozu šika. Čistih je linija i čvrste strukture, a dolazi u spektru klasičnih i bezvremenskih boja koje idu uz sve kombinacije i sve prilike.

Osim što je trenutni hit, Bissett torbica bit će to sasvim sigurno i narednih sezona, zbog čega je riječ o pravom investicijskom primjerku. No, trendseterice bi na njega ipak morale pričekati još neko vrijeme, jer za Bissett modelom brenda Staud trenutno vlada ogromna potražnja i uglavnom je rasprodan.

staud

staud9

staud5

staud11

staud7

staud6

staud8

Foto: Instagram, Splash News

0