Omiljeni modeli statement traperica

Traperice od čvrstog trapera, lišenog velikih količina elastina u klasičnim krojevima unazad nekoliko sezona vratile su se i postale jednim od najpopularnijih trendova. Nekoliko sezona od povratka jeansa u njegovom gotovo izvornom obliku ili, kad pričamo o Levi’s 501 modelu, u doista izvornom obliku, dizajneri su odlučili redizajnirati klasik i poigrati se dužinom, bojom i detaljima kako bi stvorili savršene statement traperice za ovu sezonu.

Traperice su svojim jednostavnim krojem u nijanasama plave ili crnoj boji do sad predstavljale jednostavan komad idealan za kombiniranje s jednako jednostavnim klasicima ležernog odijevanja poput bijele T-shirt majice, sive hoodice ili crnog džempera, ali i sa upečatljivim jaknama ili košuljama, uzorcima, najrazličitijim teksturama i materijalima i svakim parom obuće, od omiljenih patika i cipela niskih potpetica inspirirane muškim modelima do ludih cipela na petu, čizama i klasičnih crnih ili crvenih salonki.

Ova sezone promijenila je pravila igre i traperice ukrasila patchworkom, resama, cvjetnim motivima, volanima i od basic pretvorila ih u pravi statement komad koji će umjesto savršene nadopune, odsada biti komad u centru kombinacije. Iako će za jednostavne traperice u jednom od klasičnih krojeva uvijek biti mjesta u svakom ormaru, ove sezone svi oni spremni na modnu igru, baš poput poznatih it djevojaka i trendseterica, među policama dućana odabrat će i svoj statement par. Kako ih nositi?

Statement traperice u svojoj suštini još uvijek nose svestranost klasičnih modela tako da ćete veliku većinu modela kombinirati jednako lako. U nastavku vam donosimo naše omiljene modele statement traperica i nekoliko vrlo jednostavnih pravile igre.

TRAPERICE S RESAMA + PRUGICE + KOMADI IZ MUŠKOG ORMARA

TRAPERICE S VOLANOM + BIJELA OVERSIZED T-SHIRT MAJICA + CRNE STATEMENT CIPELE

TRAPERICE POSUTE BISERIMA +  PLETIVO + ŽENSTVENI MODNI DODACI

TRAPERICE S VRCKASTIM ZAKRPAMA + RUŽIČASTA BOJA

Statement traperice

@meganellaby

STATEMENT TRAPERICE + STATEMENT PLETIVO U NEUTRALNOJ BOJI + STATEMENT KAPUT

PATCHWORK TRAPERICE + IT TORBA + GRUNGE KLASICI

TRAPEZ TRAPERICE S NAŠIVENIM CVJETNIM MOTIVIMA + KOMADI INSPIRIRANI 70-IH

CULOTTE TRAPERICE U POSLOVNIM KOMBINACIJAMA

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

0