Još jedno limitirano izdanje Startas tenisica

Startas tenisice

Borovo ove jeseni predstavlja još jedno limitirano izdanje svojih najpopularnijih tenisica, Startasica. Kolekcija je osmišljena posebno za 52. Vinkovačke jeseni koje se održavaju od 8. do 17. rujna.

Startas tenisice u duhu Vinkovačkih jeseni

Osim tradicije duge više desetljeća, Vinkovačkim jesenima i Startasicama zajedničko je to što se ove popularne tenisice, baš kao i nošnje koje ćemo moći vidjeti na ovoj najvećoj tradicijskoj manifestaciji u Hrvatskoj, izrađene ručno. Limitiranu kolekciju Startasica za Vinkovačke jeseni krase motivi jednaki onima na raskošnim narodnim nošnjama.

Startas, Slavonija, Color_2 Startas, Slavonija, Blue_2

Svaka Startasica tijekom proizvodnje, pri kojoj se koriste prirodni materijali kao što su platno od stopostotnog pamuka i guma dobivena iz kaučuka, prođe preko dvadesetak vrijednih ruku. A upravo ti prirodni materijali su ono što im osigurava udobnost i što ih čini unikatnom tenisicom.

Borovo je ovom limitiranom kolekcijom još jednom uspjelo spojiti moderno i tradicionalno što jasno pokazuju četiri modela espadrila i dva modela Startas tenisica. Startas, koji se proizvodi od 1976., predstavlja kreativnost i kulturno nasljeđe te je zato idealan suvenir ovogodnišnjeg izdanja Vinkovačkih jeseni.

Startas, Espadrile, Slavonija, Blue_2 Startas, Espadrile, Slavonija, Blue_2(1)

Startas, Espadrile, Slavonija, Red_2 Startas, Espadrile, Slavonija, Grey_2

Obožavatelji će svoj para Startas tenisica i espadrila moći kupiti po sniženoj cijeni 20% u razdoblju 4 – 20. rujna 2017. u prodavaonici Borovo u Vinkovcima, na štandu Slavonski sokak za vrijeme trajanja manifestacije te na web shopu  www.borovo.hr.

Startas tenisice Vinkovačke jeseni dostupne po cijeni 199,20 kn (redovna cijena 249,00 kn), a Startas espadrile po cijeni 159,20 kn (redovna cijena 199,00 kn) u rasponu brojeva 36–42.

Startas, Slavonija, Color_3 Startas, Slavonija, Blue_3 Startas, Espadrile, Slavonija, color_3 Startas, Espadrile, Slavonija, Blue_3

Startas, Espadrile, Slavonija_3 Startas, Espadrile, Slavonija, Grey_3

Startas, Slavonija, Color_1 Startas, Slavonija, Blue_1 Startas, Espadrile, Slavonija, Color_1 Startas, Espadrile, Slavonija, Blue_1,

Startas, Espadrile, Slavonija, Red_1 Startas, Espadrile, Slavonija, Grey_1

0