Nova kolekcija nakita brenda Marinush

marinush7

Marinush je nastao kao kreativna ideja grafičke i web dizajnerice Marine Andrin iz Novog Sada. Iza tog brenda, koji je lagano rastao i godinama se razvijao, krije se magični svijet flore i faune. Od listova i perca u vidu ogrlica, broševa ili ostalog nakita, preko maštovito oslikanih ptica, pa sve do veselih i razigranih životinjskih karaktera, svi oni zajedno kroje jednu Marinush priču. Čitav taj bajkovit svijet nastao je prije osam godina, sa željom da se ručnim radom razveseli jedna rođendanska slavljenica. Ideja da poklonite nekome dio sebe, unikatni komadić mašte, po dizajnerici Marini, najljepši je poklon.

marinush5

Od sličnih poklona koji su uslijedili nastale su i prve Marinushke. Prva pokretačka energija je ljubav prema ručnom radu i potreba za kreativnim izražavanjem, a zatim i mnogo važnija – reakcija i podrška ljudi koji se sve više javljaju i žele Marinush unikat. Ono što karakterizira Marinush komade je snažan i razigran kolorit, te detaljne i pažljivo izrađene teksture. Svaki komad izrađen je od visoko kvalitetne polimerne gline, koja se kroz godine eksperimentiranja pokazala kao medij koji na najbolji način prenosi prvobitnu ideju.

marinush11

Svaki komad nastaje nepredvidivim procesom i predstavlja uzbudljivo neponovljivo iskustvo. Ono što mnoge iznenađuje jest upravo činjenica da nijedan Marinush komad nije oslikan na samom kraju, već je napravljen od malih komadića različito obojene gline, utisnute u jedinstven pejzaž. Svaka kolekcija nosi jedinstvenu priču, pa je tako nova inspirirana proljećem – buđenjem prirode i pticama, kao simbol slobodnog, avanturističkog i sanjalačkog duha. Više o samom brendu doznajte na Facebook stranici.

marinush3

marinushpost

marinush

marinuhs13

marinush2

13173520_951618161619254_7961959691987019917_o

Foto: Teodora Ivkov

0