Srebrni nakit hrvatske dizajnerice Ivane Bačure

Srebrni nakit hrvatske
dizajnerice Ivane Bačure

Ivana Bačur, nakit

Svim ljubiteljima jednostavnog nakita sa zanimljivim detaljima, svojim se radom obraća hrvatska dizajnerica Ivana Bačura. Ona se specijalizirala za ručnu izradu nakita, pri čemu je svaki produkt njena rada unikat i postaje dijelom stila i imidža pojedinca koji ga nosi. Ivanine radove inače možete pronaći u Zagrebu, u njenoj galeriji u Radićevoj 20.

Okružena umjetnicima u obitelji, dizajnerica i sama ima izraženu umjetničku crtu, no već u dobi s 15 godina odabrala je dizajn metala kao životnu profesiju. U međuvremenu i kroz školovanje, srebro je postalo njen omiljeni materijal, a njemu je dodala šarenilo boja kako bi postigla unikatnu stilsku formu.

Ivana Bačur, nakit 2

Prepoznatljivo originalan, ponekad razigranih linija i oblika, ovaj nakit može vam na trenutke djelovati ekstravagantno, no istovremeno je vrlo moderan i nosiv. Tipičan komad Ivaninog nakita ima prirodan onlik i čiste linije, a s vremenom postaje dio osobe koja ga nosi. Detalji mu daju na snazi i zanimljivosti te upravo zbog njih postaje lako primjećen, gdje god se pojavljuje. Uz prstenje, tu su i naušnice, narukvice i ogrlice, a sve što vas zanima o nakitu Ivane Bačure saznati možete i na njenom webu ili na njenoj Facebook stranici.

Ivana Bačur, nakit 3

Ivana Bačur, nakit 4

Ivana Bačur, nakit 5

Ivana Bačur, nakit 6

ivana bacur8

ivana bacur9

Učitati još
Zatvori