Što Springfield predlaže za proljeće?

Što Springfield predlaže za proljeće?

Springfield kolekcija proljeće 2017.

Za proljeće se polako priprema i poznati modni brend Springfield. Nova sezona za njega znači mladenačku kolekciju casual duha, koja je inspirirana modnim utjecajem 80-ih godina.

U retro liniji, crvena, zelena i plava glavni su protagonisti Springfieldove koloritne priče, a čak i sportski komadi odišu retro prizvukom, dok su tenisice i traperice uvijek siguran izbor za casual dnevni look.

Springfield kolekcija proljeće 2017. 7

I ovoga proljeća, Springfield ne odustaje od najatraktivnije mladenačke linije We Love Navy čiji su glavni motivi prugice, floralni motivi i naglašeni detalji. Paleta boja obuhvaća mornarsko plavu, crvenu i decentne bež tonove.

Prepoznatljivi europski stil prevladava u European Breeze liniji koja donosi široku paletu svježih i svijetlih boja poput plave, bijele i bež. Ove sezone prugice prevladavaju na košuljama i laganom pletivu, a odlično se slažu s traper jaknama.

Springfield kolekcija proljeće 2017. 6

Ne možemo zamisliti proljeće bez nijansi pastelno roze, nježne zelene i neizostavnog floralnog dezena, upravo zato Springfield predstavlja Oriental Flowers liniju čiji su detalji inspirirani orijentalnim elementima i istočnjačkim duhom za izrazito ženstven izgled.

Springfield kolekcija proljeće 2017. 5

Springfield kolekcija proljeće 2017. 3

Springfield kolekcija proljeće 2017. 8

Springfield kolekcija proljeće 2017. 9

Springfield kolekcija proljeće 2017. 4

Springfield kolekcija proljeće 2017. 2

Foto: Springfield

Učitati još
Zatvori