Nova kolekcija sportske odjeće poznatog modela

Nova kolekcija sportske odjeće
poznatog modela

Rosie Huntington-Whiteley activewear

Sportska odjeća u 2017. godini više no ikad postat će dijelom svakodnevne ležerne garderobe mnogih. Nerijetko, na Instagram profilima ili street style fotkama, najpoznatiji modeli današnjice viđeni su u udobnim sportskim komadima kao novim, trendi odabirom za kavu i ležernu šetnju gradom ili za užurbani dan koji zahtjeva udobnost, ali ne i formalno odijevanje. Sportske majice, tajice i tenisice tako su ušle u svakodnevnu garderobu i neočekivano postale dijelom ležernih chic kombinacija. Bilo da tražite novi, kvalitetni komad sportske odjeće kako bi u stilu započeli ili nastavili sa zdravom navikom vježbanja u novoj godini ili želite udoban par tajica za dane kada se u svakom trenutku želite osjećati nesputano u svojoj odjeći, supermodel Rosie Huntington-Whiteley dizajnirala je novu kolekciju jednako praktične i estetski privlačne sportske odjeće.

Rosie Huntington-Whiteley activewear

Suradnja između popularnog britanskog modela i popularnog britanskog dućana Marks & Spencer nekoliko puta pokazala se dobitnom kombinacijom. Nakon kolekcija donjeg rublja i prve kolekcije sportske odjeće inspirirane plesom i plesnom uniformom, Rosie i Marks & Spancer svoju suradnju nastavljaju odličnom novom kolekcijom za koju su inspiraciju pronašli u odjeći prigodnoj vježbama visokog intenziteta. Iako su inspiraciju pronašli u drugoj krajnosti što je utjecalo i na promjene u samoj estetici, suradnja između dvije britanske ikone stila još jednom je rezultirala odličnom kolekcijom inspunjenom sporstkim komadima s daškom britanske elegancije.

Rosie Huntington-Whiteley activewear

Nova kolekcija, jednako primjerena za vrijeme koje provodite u teretani, za izležavanje na kauču i ležerne vikend kombinacije, ispunjena je nezaobilaznim klasicima sportske odjeće poput tajica, sportske majice sa zatvaračem, majice bez rukave, sportskog grudnjaka i rukavica koje će vaše ruke šititi i za najintezivnijih vježbi s utezima. Cijela kolekcija sportskih klasika obojena je jednako klasičnom crnom bojom i prožeta jednostavnim dizajnom obogaćenim zanimljivim detaljima. Iako namijenjena vježbanju, u kolekciji nije izostavljena ni doza ženstvenosti i sportske elegancije postignuta akcentima u nježnim tonovima ružičaste i sive boje i linijama koje laskaju svakoj figuri.

Rosie Huntington-Whiteley activewear

Osim uloge savršene dizajnerice koja i sama vodi aktivan život, Rosie je naravno odigrala i ulogu modela u jednako minimalističkoj kampanji. Cijelu kolekciju predivnih sportskih komada Rosie for Autograph čije se cijene kreću od 22 do 65 funti možete pronaći na službenoj stranici Marks & Spencera.

Rosie Huntington-Whiteley activewear

Tekst: Ela Jarni

Foto: Marks & Spencer

Učitati još
Zatvori