Stigao je bralette poznatog brenda za oblikovanje tijela

Stigao je bralette poznatog brenda
za oblikovanje tijela

Spanx

Skoro da nema osobe, a naročito u Hollywoodu, koja nije čula za Spanx. Poznati brend odjeće za oblikovanje tijela već godinama je ‘tajno oružje’ brojnih glumica, pjevačica i zvijezda, ali i mnogih anonimnih žena koje su u Spanxu pronašle idealan način da drže sve pod kontrolom, odnosno da njihova silueta u odjeći koju nose izgleda najbolje moguće. Za dizajn koji drži sve na mjestu i pomaže da osoba koja ga nosi izgleda vitkije, zaslužna je Sara Blakely. Ona je priču o Spanxu započela 2000. godine. I to slučajno, kada nije imala odgovarajuće donje rublje koje se neće vidjeti ispod bijelih hlača. Tada je do-it-yourself metodom izrezala komad najlonki i uskoro je uz preinake nastao Spanx kakvim ga danas znamo.

Brend danas obuhvaća grudnjake, gaćice, bodije, hlačice i slip haljine, a novost je bralette, o kojem se već na veliko priča.

Spanx Bralette

spanx

Čim je došao u prodaju, Spanx Bralette na stranici brenda postao je jedan od najbolje prodavanih komada. Brend ovim grudnjakom garantira ultimativnu udobnost, a spomenuti Bra-llelujah Bralette vrlo se jednostavno i brzo prilagođava obliku tijela. Bez da se urezuje u kožu poput nekih grudnjaka, što zahvaljuje SmartStretch™ tehnologiji naramenica. Ne sadrži žicu niti elastin i dizajniran je s personaliziranim pristupom na umu, kako bi savršeno podigao i podržao svaku veličinu. Savršena silueta u slučaju ovog bralette grudnjaka može se ostvariti u ukupno pet kombinacija boja koje brend nudi. Sve ih otkrijte na Spanx web stranici.
spanx3
Foto: Spanx

Učitati još
Zatvori