Šorcevi od jeansa iz kojih se nećemo skidati ovog ljeta
Šorcevi od jeansa iz kojih se nećemo skidati ovog ljeta

Šorcevi od jeansa iz kojih se
nećemo skidati ovog ljeta

Počinju naznake proljeća u gradu, a nadamo se kako će nam i sezona golih nogu uskoro stići. S njima stižu i omiljeni šorcevi koje zaista obožavamo nositi kada užegne asfalt i temperature polude. Radi se o odjevnom komadu koji je nekada bio rezerviran samo za plaže, godišnji i after beach partyje. Danas su jeans kratke hlače dobile sasvim novu dimenziju. Dolaze u različitim duljinama, visokog su struka, komotne su i pokrivaju sve kako bi bile prikladne za dnevne outfite. Jeans šorc nam ljeti dođe i kao omiljeni dugi jeans u zimskoj sezoni – jednostavno ne zamjenjiv.

Šorcevi koje nosimo od jutra do večeri

Pozdravljamo modu koja je napokon odlučila da nam ponudi udoban jeans šorc. Nekada smo mislili da su oni rezervirani samo za srednjoškolke i one s izrazito tankim nogama koje se nisu sramile ništa pokazati. Srećom današnji modeli vrlo su komforni i nose se u dužinama koje čak idu i prema terminu bermuda pa se mogu apsolutno nositi i u poslovnim outfitima. Naravno ako vam priroda posla omogućuje malo opušteniji outfit. Kada jedne dobre kratke mom jeans visokog struka iskombiniramo s oversized košuljom i blazerom uz dodatak mini torbice i dobrog komada nakita, imamo savršeni dnevni outfit za ljeto.

Ako ste pak sretnica koja živi uz more pa se ljeti nakon posla idete kupati, promjena outfita nikad neće biti lakša. Uz switch košulje i blazera s jednodijelnim kupaćim i šeširom, spremni ste za popodnevni kupanjac. Večernji look uz omiljeni šorc također vrlo brzo postignete uz nešto izazovniji top, velike naušnice, večernje sandale i crveni ruž. Dakle, šorcevi se nose od jutra do večeri i teško pronalazimo modnu zamjenu ovom odjevnom predmetu.

Kako bi vas pripremili za sezonu slobodnih i golih nogu, koja samo što nam nije stigla, istražili smo ponudu dizajnerskih i high street trgovina u kojima smo našle odlične modele. Od klasičnih plavih modela u svjetlijim i tamnijim nijansama, preko crnih pa sve do šorca od bijelog jeansa koji će biti pravo osvježenje. Nas su se posebno dojmili  modeli koji na prednjoj strani imaju našivene vanjske džepove. Nešto drugačije za ovu sezonu i možemo reći vrlo feš! U nastavku se inspirirajte s našim izborom 22 modela kratkih hlača.

Prada
Paco Rabanne
Citizens of Humanity
AG Jeans
COS
COS
Arket
Arket
Arket
H&M
H&M
H&M
H&M
COS
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Zara, Stradivarius, COS, H&M, Arket, My Theresa, Instagram (@clairerose, @juliesfi)

Učitati još
Zatvori