Što donose prva sniženja?

Mango

Mango

Iako su se police i vješalice u modnim trgovinama tek popunile odjevnim komadima i modnim dodacima za aktualnu sezonu, poznati brendovi svojim su kupcima dali razloga za dodatno zadovoljstvo, pustivši dijelove svojih kolekcija na sniženje, poznato i kao ‘mid season sale’. Ova prva sniženja ne idu pretjerano daleko s popustima (otprilike do 50%), no idealna su prilika da svoju garderobu opremite s komadima koji će vam u hladnijim danima zbilja dobro doći i sigurno ćete ih iznositi.

Mango: 

H&M, Mango i inozemni & Other Stories, primjeri su brendova koji su predstavili ‘mid season sale’ ponudu, a dok se čeka i na ostale, u ovim ćete kolekcijama moći uhvatiti čak i kapute, balonere, torbe i čizme. Savjet je svakako da investirate u komade koji će u vašim ormarima imati onu bezvremensku vrijednost i koje ćete ponovno moći izvući za sezonu ili dvije te nositi bez opterećenja radi li se o nek0m aktualnom trendu ili ne. Jer sjaj jednog klasičnog balonera, dobrog jeansa i crne kožne gležnjače nikada ne blijedi.

H&M:

H&M je na sniženje stavio nekoliko odličnih balonera, u smaragdno zelenoj i kraljevski plavoj boji, kao i trendi balerinke i gležnjače, Mango donosi funkcionalne dnevne komade koji će se savršeno uklopiti u vaš poslovni stil, a & Other Stories zaslužan je za upečatljive komade koji će začiniti jesen, poput metalik bluza i gležnjača od baršuna.

& Other Stories:

Foto: H&M, Mango, & Other Stories

0