8 predivnih kombinacija Sienne Miller

8 predivnih kombinacija Sienne Miller

Sienna-Miller-London

Otkad se pojavila na društvenoj i filmskoj sceni 2003. godine, Sienna Miller svojim je stilom koji spaja boemsku ležernost i britansku eleganciju našla svoje mjesto na listama najbolje odjevenih. Svojim otvorenim i hrabrim pristupom modi i eksperimentiranju s neobičnim siluetama, nespojivim kombinacijama i najnovijim trendovima, Sienna je privukla pažnju modnih dizajnera i urednika i postala njihovom novom muzom i novom it modnom ikonom.

Sienna-Miller-The-Wedding-Shop-London

Od njezinog prvog red carpet izdanja do danas, stil Sienne Miller se neprestano mijenjao, uvijek zadržavajući prepoznatljive note elegancije i boemske opuštenosti. Bilo da šeće ulicama Londona ili New Yorka, korača kroz blatne puteljke popularnih glazbenih festivala ili promovira posljednji filma na prestižnim crvenim tepisima diljem svijeta, jedna od omiljenih it djevojaka uvijek spaja elegantne, prozračne i ležerne komade s jednako opuštenim frizurama poput blagih valova i pletenica te minimalnim make up izdanjima ponekad naglašenim tek intenzivnijom nijansom ruža ili potezom crnog tuša.

Sienna-Miller-Berlinale

Početak 2017. za predivnu Siennu obilježila su dva uspješna filma u kino dvoranama, The Lost City of Z i Live by Night, i njihova promocija na crvenim tepisima, posjet Golden Globes nagradama i festivalu u Berlinu što je u njezin ormar unijelo opuštene dnevne i glamurozne večernje kombinacije stvorene od najboljih komada iz najnovijih kolekcija poznatih modnih kuća. Odabirom prozirne crne haljine s cvjetnim motivima modne kuće Dior, Gucci haljine satkane od plavih volana i ukrašene zlatnim šljokicama, romantične Alexander McQueen bijele haljine od čipke u boemskom stilu i Lanvin bijele haljine s crnim detaljima kojom je na premijeri filma Live by Night u Londonu vratila glamur i šarm starog Hollywooda još jednom je potvrdila status modne ikone i pokazala otvorenost prema brojim dizajnerima i njihovim vrlo različitim kreacijama.

Sienna-Miller-London-Kiss-100

Sienna-Miller-Berlinale-The-Lost-City-of-Z

Sienna-Miller-Los-Angeles-Live-by-NIght-premiere

Sienna-Miller-London-The-Lost-City-of-Z-premiere

Sienna-Miller-London-Live-by-Night-premiere

Tekst: Ela Jarni

Foto: Getty, REX/Shutterstock

Učitati još
Zatvori