Blagdanska kolekcija francuskog brenda iz koje bismo kupili baš sve

Blagdanska kolekcija francuskog brenda iz
koje bismo kupili baš sve

sezane3

Sézane je jedan od onih francuskih brendova čije vam nove kolekcije svakog puta predstavljamo s velikim oduševljenjem. Razlog je svakako taj da bismo iz istih kolekcija kupili sve do posljednjeg komada i estetika brenda Sézane nam savršeno odgovara.

Priča o Sézaneu posebna je utoliko što je Sézane prije nekoliko godina bio prvi francuski online brend koji je poslovao isključivo internetskim putem, bez fizičkih trgovina, i ponosio se time što uz samo nekoliko klikova mišem kupci mogu doći do željenog komada, bez trgovine, posrednika ili dugog čekanja na njega. Klijentima je Sézane ponudio kvalitetu produciranu u malim serijama i odjevne komade i modne dodatke kakvi se ne mogu pronaći baš svugdje drugdje. Danas ovaj francuski brend lansira četiri kolekcije godišnje, a one su se cjenovno smjestile negdje između high street i high end ranga. U svakom slučaju, radi se o investicijskim komadima, zbog kojih morate brzo reagirati – stvari na Sézane stranici brzo se rasprodaju, a jednom kada se zalihe potroše, najčešće se ni ne obnavljaju, što je garancija da ćete imati skoro pa jedinstveni komad.

sezane4

sezane27

sezane22

Sézane blagdanska kolekcija

Najveća novost iz Sézane svijeta je Christmas Magic Winter kolekcija, na koju mnogi već čekaju s velikim nestrpljenjem. Već iz naziva očigledno je kako francuski online brend s njome dočekuje blagdansku sezonu, a Božić će za mnoge uraniti ove nedjelje, kada kolekcija i službeno dolazi u prodaju na Sézane.com. Na prvi pogled jasno je kako se ne radi o još jednoj tipičnoj blagdanskoj kolekciji u znaku crne i crvene boje, baršuna i šljokica, već o elegantnim odjevnim klasicima lagane boho vibre koje će obožavati svaka Parižanka u srcu.

sezane

sezane2

sezane11

sezane16

sezane15

sezane20

sezane17

sezane21

sezane24

sezane19

sezane18

sezane13

sezane8

sezane23

sezane25

sezane10

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori