Kako je Selena Gomez polako, ali sigurno osvojila modni svijet?

Kako je Selena Gomez polako, ali
sigurno osvojila modni svijet?

Selena Gomez je jedna od najsjajnijih zvijezda mladog Hollywooda. Iako joj je tek 25 godina, iza nje se već nalaze dugogodišnja karijera i brojni uspjesi. Nakon prve uloge u dječjem showu Barney and Friends, glumački i pjevački talent desetogodišnje Selene prepoznali su mnogi. Pet godina i nekoliko manjih uloga nakon, Selena Gomez se 2007. godine prvi put pojavila u seriji Wizards of Waverly Place koja joj je otvorila vrata Disney carstva i Hollywooda.  2012. godine Selena se nakon brojnih uloga u Disney serijama i filmova odlučila posvetiti svojoj glazbenoj karijeri. Nekoliko godina bilo je potrebno da se Disney princeza u očima svoje sve brojnijih fanova pretvori u pop zvijezdu.

Nakon glazbenih pozornica, televizijskog ekrana, filmskog platna, nekoliko uspješnih albuma i rasprodanih turneja te horde obožavatelja koji su pratili svaki njezin korak, Selena Gomez osvojila je i modni svijet.

Modni stil Selene Gomez

Jednako poput njezine karijere, modni stil Selene Gomez razvijao se ispred očiju javnosti i kamera paparazzi fotografa. Njezine tinejdžerske godine obilježile su sladunjave kombinacije ispunjene trendi komadima, upečatljivim nakitom i traperom. Nakon završetka njezine hit serije na Disney Channelu, Selena se posvetila glazbenoj karijeri. Promjena karijere i kasne tinejdžerske godine u Seleninom ormaru su označile i veliku promjenu stila. Kako bi se odvojila od imidža Disney slatkice, njezin najčešći izbor bile su haljine seksipilnih silueta, u jarkim bojama i ukrašene sjajnim detaljima.

SELENA GOMEZ: OD DISNEY KLINKE DO IT DJEVOJKE

Nakon niza kombinacija koje su se izmjenjivale na listi najbolje i najgore odjevenih, 2015. godine u Parizu započela je renesansa modnog stila Selene Gomez koja ju je ubrzo istaknula kao novu it djevojku o čijem su ormaru maštali mnogi. Iako je na različitim crvenim tepisima zabilježeno nekoliko odličnih izdanja, posjet tjednu mode u Parizu je oči modnog svijeta okrenuo prema Seleni. Od sofisticirane bijele haljine, pidžama odijela do elegantnih izdanja ležernih komada i crvenog ruža, nova modna zvijezda bila je rođena, a jednostavna pravila njezinog odličnog stila bila su postavljena.

Modni stil Selene Gomez

Danas, Selena Gomez se nalazi na naslovnicama modnih časopisa i u prvim redovima modnih revija, a njezin stil bolji je no ikad. Njezin status it djevojke potvrdile su i suradnje s modnim kućama Louis Vuitton i Coach koje su u Seleni pronašle savršenu ambasadoricu.

Iza Seleninog novog stila koji je osvojio modni svijet nalaze se stilisti Kate Young i Christian Classen koji su u posljednje dvije godine birali najbolje komade za Seleni luksuzni i raskošni ormar. Svaka njezina kombinacija nosi novu priču i nekoliko neočekivanih elemenata, ali uvijek zadržavajući Seleninu prepoznatljivu estetiku koju čine komadi klasičnih linija s pomakom.

Kako ostvariti Selenin stil unutar svojeg ormara? Za vas smo dekonstruirali neke od njezinih najboljih kombinacija i pronašli ključne komade unutar Selenine garderobe.

CRVENA BOJA
Modni stil Selene Gomez

Crvena boja koja se ove godine istaknula kao it boja ljetne i nadolazeće jesenske sezone u Seleninom ormaru oduvijek je igrala važnu ulogu. Dok je klasične siluete pretvarala u statement komade, trendi krojevima donosila je dozu elegancije i sofisticiranosti.

Modni stil Selene Gomez
BIJELA HALJINA

Modni stil Selene Gomez

Mala bijela haljina izbor je kojim Selena uvijek oduševljava. U kombinaciji s jednostavnim cipelama na petu, tamnom kosom i crvenim ružom, bijela haljina je nepogrešivi odabir koji Selenu uvijek iznova transformira u hollywoodsku divu novoga doba.

Modni stil Selene Gomez

ELEGANCIJA LEŽERNIH KOMADA
Modni stil Selene Gomez

Selena Gomez je velika ljubiteljica glamuroznog stila na pozornici, crvenom tepihu i uličnoj modnoj pisti. Kako bi i najležernijim komadima dala dozu elegancije nerijetko ih spaja s omiljenim klasicima iz ormara. Trenirka i sandale na petu te romantična haljina i ležerna bomber jakna samo su neke od kombinacija u kojima je Selena spojila naizgled nespojive ležerne i elegantne modele.

Modni stil Selene Gomez

U KORAK S NAJNOVIJIM TRENDOVIMA

Modni stil Selene Gomez

Ženstvene siluete modernih klasika zauzimaju najveći dio Selenine garderobe dok ostatak uvijek ostaje slobodan za najnovije trendi komade. Pidžama odijelo i slip haljina unutar Seleninog ormara pronašli su stalno mjesto.

Modni stil Selene Gomez

HOLLYWOODSKI GLAMUR

Modni stil Selene Gomez

Iako odvažan u modnim odabirima i spremna na eksperimentiranje s najnovijim trendovima, u svakodnevnim kombinacijama i red carpet izdanjima Selena se uvijek vraća klasičnim siluetama i hollywoodskom glamuru. Raskošne haljine, velike sunčane naočale i crveni ruž njezin su prepoznatljivi look u kojem se uvijek ističe u gomili.
Modni stil Selene Gomez

Modni stil Selene Gomez

JARKE BOJE

Modni stil Selene Gomez

Osim nijansa crvene boje, Selene se ne boji ni jarkih boja. Nijanse žute, narančaste i ružičaste boje njezine su omiljene boje za kojima nerijetko poseže kako unutar garderobe tako i unutar make up toprbice.

Modni stil Selene Gomez

Foto: Instagram, Splash News, Getty Images

Učitati još
Zatvori