Doznajte koji brend se krije iza imena Izipizi

Doznajte koji brend se krije
iza imena Izipizi

@izipizi

@izipizi

Još od svog osnivanja 2010. godine brend naočala See Concept se odlikuje inovativnošću i neprestanim razvojem nudeći nove kolekcije i suradnju svakoj generaciji i za svaki trenutak u životu. U skladu sa svojim međunarodnim razvojem, te kako bi što bolje izrazio pozicioniranje i osobnost brenda See Concept se odlučio na veliki korak promijenivši svoje ime u IZIPIZI.

izipizi-5

IZIPIZI je svježe, jednostavno i zabavno ime za brend, a to je upravo ono što se traži, te se time ističe vrijednost, sposobnost i stil. Novo ime koje će pratiti još više dizajna, inovativnosti, noviteta, boja… Koncept, kvaliteta, pakiranje, web stranica, društvene mreže i distribucijske mreže ostaju isti, samo ime se mijenja!

izipizi-3

U IZIPIZI ponudi možete pronaći: naočale za čitanje, naočale za ekran, sunčane naočale s dioptrijom, sunčane naočale bez dioptrije, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. A sama promjena imena popraćena je predstavljanjem novog hiper-trendy Glacier modela naočala.

izipizi-1

Kultne planinske naočale iz sredine 20. stoljeća dobile su novi izgled. Glacier, svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje, štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina, ali i u šetnji gradom. Glacier model dostupan je u 6 različitih boja. Više na službenoj IZIPIZI stranici.

izipizi-4

Učitati još
Zatvori