‘It’ ruksak s hrvatskim potpisom

Dva kreativca, Vjeko Mandić i Tomislav Grgić stoje iza imena BORŠA by Mala Radnja Dizajna, brenda koji je svojim torbama u kratkom roku osvojio Hrvatice. Iako su počeli s malim torbama, njihov dizajn obuhvaća kvalitetne materijale, različite veličine i kombinacije boja. Unikatni proizvod nastaje kada Tomislav realizira Vjekovinu ideju i zamisao.

BORŠA by Mala Radnja

Kolekcija torbi zadovoljit će sve ukuse i generacije, od ljubiteljica klasike do fashionistica koji vole biti u trendu. Dečki rade punom parom, a nas je osvojio novi Owl ruksak. Svojom kombinacijom boja, jeans plave i jarke narančaste idealan je za proljeće. Praktičan, veličinom prikladan za pohranjivanje svih važnih sitnica, plijenit će poglede u šetnji gradom i upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju.

BORŠA by Mala Radnja

“Model Owl je nastao kao i svi naši modeli tako što smo željeli ponuditi drugačije torbe iza kojih stoji oznaka hrvatski dizajn. Izvedba ruksaka dolazi sama po sebi jer smo primijetili da je ovo njihovo vrijeme i da su postali ravnopravni torbama. Glavni materijal koji koristimo za izradu torbi iz ove kolekcije je brodski skaj odnosno vrlo kvalitetna eko koža. Naravno da to nama nije dovoljno pa koristimo i dijelove prave kože kao i jeansa u svrhu da budu još posebniji. Za sada dolaze u nekoliko boja i kombinacija ali kako je pred nama još dugo godina razvijamo ih polako. Smatramo da iz svakog našeg modela treba ići i određeno ime odnosno ime koje mu pristaje pa je Owl ( sova) došlo samo od sebe!”, kaže Vjeko Mandić.

BORŠA by Mala Radnja

Sigurni smo da će i vas oduševiti torbe BORŠA by Mala Radnja a nove modele potražite na njihovoj Facebook stranici.

BORŠA by Mala Radnja

0