Novi ljetni ruksaci hrvatskog studija Elderice

elderice

Baš kao što moda posljednjih sezona sve više teži praktičnosti, tako su i ruksaci zamijenili ženstvene torbe i sa stilom se vratili na ulice gradova. Ne prođe dan da ih ne zamijetimo kao dio odjevnih kombinacija mladih i urbanih djevojaka, koje su favorite pronašle u kolekcijama hrvatskih dizajnera. Svoje ruksake predstavio je i domaći tekstilni studio Elderice, a posebnost ovih modela leži u jednostavnim formama i grafikama po kojima su Elderice i postale poznate.

elderice6

Osmišljavajući kolekciju ruksaka, kreativke Željka Haric i Iva Mišković oslanjale su se na jednostavnost, stroge forme i minimalizam, a ideja iza njihove linije bila je da ruksak bude savršeni suputnik u svim gradskim aktivnostima, prilagođen estetski i funkcionalno proljeću i ljetu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Preklopi na ruksaku rađeni su tehnikom sitotiska, a grafike su inspirirane elementima iz prirode i geometrijom. Cijela kolekcija zaživjela je u bež, sivoj i crnoj boji, kako bi ruksaci odgovarali gotovo svakom odjevnom looku. Svaki primjerak izrađen je od eko kože i pamuka, a unutrašnjost je također pomno promišljena, s velikim prostorom pohranjivanja i dodatnim džepovima za sve potrebne sitnice.

Model Iva Zokić Pauk pokazala je sve modele iz nove kolekcije Elderica, koju možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

elderice8

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

elderice2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Elderice

0