Odlični novi ruksaci brenda Mica torbica sa šlagom

Modni dodatak neophodan svakoj ženi zasigurno je torba je u koju mogu pohraniti sve sitnice i potrepštine. Često kažemo da je ona najvažniji dio svake ženske garderobe, a ove sezone kao trendi komad izdvaja se ruksak. Nama je za oko zapeo model Via Graz, ruksak hrvatske dizajnerice Emilije Buljan koja stoji iza imena Mica torbica sa šlagom.

mica3

Njen dizajn prepoznale su mnoge hrvatske fashionistice i ljubiteljice praktičnih torbi koje možete nositi u svakoj prigodi. Via Graz dolazi u nekoliko zanimljivih proljetnih boja, plavoj, crvenoj i žutoj, što ovu torbu čini idealnom za kombiniranje s aktualnim modnim trendovima. Street style kombinacije možete nadograditi s ovom praktičnom torbicom koja svojom veličinom pristaje uz dnevni kao i nešto sofisticiraniji klasični ‘look’.

micatorbica2

Torbu možete nositi na više načina zahvaljujući podesivom remenu. Model se lako transformira ovisno o vašim potrebama i željama, što znači da torba nije rezervirana samo za nošenje u ruksak varijanti. Sigurni smo da će i vas osvojiti široka paleta torbi mlade dizajnerice. Svoju Micu možete naručiti na Facebook stranici brenda.

micatorbica

0