Resice dominiraju ovosezonskim kolekcijama

Svjedoci smo brze prolaznosti modnih trendova ali posljednjih sezona laganim koracima na tron su se vratile resice. Taj simbol nesputanosti i duha sedamdesetih godina, danas je vidljiv na svim kolekcijama i modnim dodacima. Novost je da su odjevni komadi koji su obilježili 70-te prožeti ovim neodoljivim detaljem: kaputi, ponča, haljine, hlače, kombinezoni, stroge suknje.

Funkcionalnost resica najvidljivija je u njihovoj upečatljivosti i snažnom dojmu koje ostavljaju. Uz modele s resicama nisu vam potrebna dodatna naglašavanja vlastitog stila. Dizajneri poput Ralpha Laurena, Mara Hoffmana, Miu Miu, Saint Laurenta i Guccija iz sezone u sezonu upravo kroz rese prezentiraju svoju ljubav prema psihodeličnim godinama koje su obilježile modnu povijest. Trend koji je neusporediv s nijednim drugim omiljen je među fashionisticama kao i svim modnim sladokuscima upravo zbog svoje jednostavnosti kombiniranja i eksperimentiranja, što mnogi prolazni trendovi ne uspiju ostvariti.

Ovogodišnje boho kreacije mame na inspiraciju i eklektičnost, a naglašene, jako prošive resice nalaze se na neočekivanim mjestima te daju posebnu, modernu notu ovogodišnjim proljetno/ljetnim kolekcijama. Resice dominiraju odjećom u različitim formama i oblicima, dužinama te bojama te materijalima. Ako niste, nabavite neki od komada s resicama i oplemenite svoju garderobu.

Foto: theblondesalad.com

0