I Reserved ove zime ima Premium kolekciju

I Reserved ove zime ima Premium kolekciju

Reserved Premium Quality

Reserved je novu zimsku kolekciju začinio Premium Quality linijom odjevnih komada namijenjenih svim samosvjesnim ženama i muškarcima kojima je kvaliteta odjeće koju nose na prvome mjestu.

Reserved Premium Quality linija

Nova Premium Quality zimska odjevna linija za žene i muškarce donosi nam kvalitetne odjevne komade s naglaskom na zimske jakne, džempere, hlače, čizme, ali i modne dodatke poput satova i remena. No ono što nam ova linija diktira kao apsolutan must have ove sezone jesu kvalitetne fine rukavice kao idealan modni dodatak koji nas štiti u ovim hladnim zimskim danima.

reserved-premium-quality-10

Prilikom dizajniranja Premium Quality odjevne linije dizajneri Reserveda imali su na umu žene i muškarce koji se u kupovini svojih omiljenih odjevnih komada vode željom za finim materijalima i tkaninama spojenih s profinjenim dizajnom koji će ih uvijek izdvajati iz mase. Jakne, čizme, i remeni napravljeni od kvalitetne kože, vuneni džemperi i kaputi koji će vas svojom toplinom grijati u ove hladne zimske dane, a kao točku na i vaše odjevne kombinacije Reserved je za vas kreirao mnoštvo rukavica finih materijala prošivenih volanima i ukrašenih mašnama za one koji žele više.

reserved-premium-quality-2

Reserved u ovoj kolekciji nije zaboravio ni one koji žele zadržati buntovnika u sebi pa donosi unikatne komade bikerskih kožnih jakni, hlača i čizama u kojima nigdje nećete proći nezapaženo.

Zavirite u zimsku Premium Quality odjevnu liniju Reserveda i učinite zimu svojim omiljenim godišnjim dobom – u nastavku donosimo nekoliko hit komada.

reserved-premium-quality-1

reserved-premium-quality-11

reserved-premium-quality-3

reserved-premium-quality-5

reserved-premium-quality-4

reserved-premium-quality-6

reserved-premium-quality-7

reserved-premium-quality-9

reserved-premium-quality-12

Foto: Reserved

Učitati još
Zatvori