Prvi pogled na jesensku kolekciju brenda Reserved

Iako je ljeto na vrhuncu, Reserved tim već je spreman za hladnije dane. Reserved linija za jesen zadovoljit će različite modne potrebe. Linija 1970’s Luxe ujedno je luksuzna i praktična sa snažnim vintage dodirom, čija su osnova krojevi 70-ih, kao i dolčevite, hlače u obliku zvona, tunike, bluze i pončo kaputi. Prigušene, neutralne boje linije obogaćene su vintage crvenom. Linija “70- luxe” idealna je za nošenje u uredu ili gdje god je potreban formalni dodir vašem outfitu.

Reserved-JesenZima-15-LookBook

Moderna i utilitaristička – naziv linije govori sve. Sve se vrti oko inovativnih krojeva i jako kreativnog suvremenog stylinga. Vrijeme je za jednostavno, decentno, udobno, ali sa stilom. Korisni setovi praktičnih pulovera sa širokim prugama i paleta s često korištenom klasičnom crnom samo su neki elementi stila ove bogate kolekcije. Odjeća je pogodna za svakodnevnu klasiku, za odlazak u školu ili posao i izlazak s prijateljima.

4-(1)

Najneozbiljnije izdanje trendova i stila 70-ih usredotočeno je na street fashion, ali i sadrži grunge elemente. Traper, kao must have svake ljubiteljice mode, osnova je linije. Slatka ružičasta traperu daje dodir ženstvenosti, dok praktični urbani evergreeni poput parke, Beanie kapa, košulja i tregerica pružaju udoban i pomalo muškast osjećaj. Linija Girly Street izvrsna je za mlade, samouvjerene žene koje vole kombinirati ženstvene i muževne elemente.

2-(1)

Reserved-JesenZima-15-LookBook-3

8-(1)

8

5

4

1

2

0