Brend Remake Home ima najšarmatnije beretke

Srpski brend Remake Home započeo je kao projekt slikarice Antee Arizanović i stilistice Jovane Bozović koje su restauriranjem i redizajniranjem već korištenim keramičkim predmetima udahnule novi život. Na prvi pogled zaljubili smo se u njihove predivne šalice, tanjure i keramičke posude, podsjetnike prošlosti kojima su slojevi jedinstvenih i predivno bizarnih ilustracija popračenih ironičnim natpisima dali neku novu priču.

Nakon starih keramičkih predmeta s novim slikarijama, Antea i Jovana zakoračile su u svijet mode i ponudi dodale bijelu majicu i bijelu košulju s natpisom na kragni, ostajući vjerne svojoj prošlim vremenom inspiriranoj i prema budućnosti usmjerenoj estetici. Ubrzo stigle su i šarmantne beretke koje su se u trenu istaknule kao jedan od najpopularnijih komada iz Remake ponude.

Remake Home beretke

Kao nezaobilazan modni detalj za jesenske i zimske dane, šarmantna beretka nametnula se svojim jednostavnim, klasičnim, ali efektnim dizajnom koji će pristajati svakom outfitu i stilu. Djevojke iz Remakea svoju su prepoznatljivu estetiku spojile s tim vječnim klasikom francuskog šarma i stila i ponudi svojeg brenda dodale chic beretke u jarkim bojama, ukrašne simpatičnim natpisima koji su im dali onaj poznati, gotovo nedohvatljivi francuski je ne sais quoi.

Beretke u sivoj, crvenoj ili zelenoj boji, baš kao i ostatak šarmatne ponude, možete pronaći i naručiti na službenoj stranici brenda Remake Home.

Foto: Instagram, Remake Home

0