Ovako izgleda nama najljepša party haljina

Ovako izgleda nama najljepša party haljina

Kada zamišljamo party haljinu iz snova, uz sveprisutne šljokice i baršun, pobjedu bi definitivno odnijela i jedna elegantna, duga večernja haljina koja otkriva senzualni pogled na leđa. A upravo takva haljina brenda Reformation trenutno je veliki hit među svjetskim trendsetericama.

Reformation Rome haljina

Reformation je jedan od onih brendova koji vole sve cool djevojke iz Los Angelesa, a otkako ga je pokrenula nekadašnja manekenka Yael Aflalo, ne prođe dan da jednu od tih trendseterica ne spazimo u Reformation modelu.

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Haljina koja je nama naročito zapela za oko zove se Rome i dio je nove kolekcije brenda. Krasi ju točkasti uzorak, vrlo elegantno pada i skladno prati liniju tijela. Naravno, najdojmljivija je sa stražnje strane, koju karakterizira vrlo dubok i dramatičan izrez. On otkriva pogled na cijela leđa i daje cijeloj haljini jedan zavodljiv dojam. Reformation ju osim u točkastom uzorku nudi u još nekoliko varijanti: crnoj boji i dva cvjetna printa. Brend sugerira da u ovakvoj haljini možete zablistati i na svadbi, no nama na pamet prvenstveno padaju blagdanska slavlja. Pronaći ju možete ovdje.

adenorah

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori