Pristupačne vjenčanice brenda Reformation u koje smo se zaljubili
Pristupačne vjenčanice brenda Reformation u koje smo se zaljubili

Pristupačne vjenčanice brenda
Reformation u koje smo se zaljubili

Vjenčanje se ističe kao jedan od najposebnijih dana u životu svakog para. To je dan u kojem se ovjekovječuje ljubav i koji se pamti za cijeli život. Pritisak da sve prođe savršeno taj da apsolutno je veliki, a jedna od glavnih stavki o kojoj se brine svaka mlada je vjenčanica. Vjenčanica se ističe kao jedan od glavnih dijelova cijelog vjenčanja, a pronalazak savršene itekako je težak zadatak. Osim činjenice da je teško pronaći idealnu vjenčanicu u cijelu priču treba ukalupiti i budžet za istu. Najčešće se javlja pitanje kupnje i iznajmljivanja vjenčanice, no ovdje se postavlja pitanje vrijednosti koje vjenčanica ima za određenu osobu.

Minimalističke Reformation vjenčanice među kojima ćete pronaći vlastitog favorita

Reformation je brend koji svoje korijene seže u 2009. godinu. Krenuli su s prodajom vintage odjevnih predmeta, a s vremenom su se prebacili na izradu vlastitih. Ono što je glavna premisa brenda jest održivi razvoj. Točnije, Reformation se vodi sustainability politikom te su njihovi modni komadi u potpunosti kreirani od recikliranih materijala, a tvornica im se nalazi gdje i sjedište – u Los Angelesu. Osim odjeće, modnih dodataka i obuće kreiraju i vjenčanice.

Njihove vjenčanice ističu se kao iznimno pristupačna opcija za sve mlade koje su u potrazi za istom. Rađene od ekološke svile koja ima certifikat čistoće, ove vjenčanice su sustainable i elegantne. Ističe ih minimalistički dizajn koji je idealna opcija za mnoge mladenke. Minimalizam u svijetu vjenčanja postaje sve veći trend zadnjih godina, a ove vjenčanice su dokaz da ovaj trend nigdje ne odlazi.

Mi smo izdvojili pet najboljih komada, koji su cjenovno pristupačni, a cijelu kolekciju možete potražiti ovdje.

Foto: Reformation

Učitati još
Zatvori