Novi brend čije baš sve komade želimo

Novi brend čije baš sve komade želimo

Osim nepresušne inspiracije za svakodnevne kombinacije iz ormara omiljenih Insta djevojaka, Instagram se u posljednjih godinu dana istaknuo kao savršeno mjesto za pronalazak novih brendova. Pomno osmišljeni vizualni identitet i efektan dizajn samih komada uvijek nas vode do odličnih brendova koji se nalaze na samom početku svoje modne priče ili nose status indie brendova koji ne teže širokim masama. Posljednji u nizu brendova koji smo pronašli na Instagramu je Rani & Co.

BREND KOJI SPAJA NAJUDOBNIJE KOMADE I NAJELEGANTNIJI NAKIT

Iza mladog britanskog brenda nalazi se Ramona. Njegovo ime Rani & Co. je spoj dvije riječi, Rani koja na hindi jeziku znači kraljica i Co. koja označava da je Rani u društvu drugih Rani žena. Jednako poput njegovog imena, svaki od komada nose pomno osmišljenu priču, dizajn i snažnu poruku utkanu u neke od najudobnijih komada unutar svakog ormara.

Sweatshirt i T-shirt modeli čine prvi dio kolekcije mladog brenda. Obojeni neutralnim bojama i u karakterističnom jednostavnom kroju koji donosi udobnost i svestranost, sweatshirt i T-shirt modeli su se ukrasili duhovitim i snažnim natpisima poput MONDAY u kojem slovo D zamijenjuju šalica kave ili femme liberte koji prenosi feminističku poruku na efektan način, s daškom pariškog chica.

Uz najudobnije ležerne komade s odličnim natpisima od kojih se neće odvajati, drugi dio kolekcije brenda Rani & Co. čine najelegantniji komadi nakita. Jednostavni oblici i decentan dizajn stvaraju savršeni spoj unutar elegantni i efektnih, ali istovremeno suptilnih i svestranih komada nakita.

Objavu dijeli Rani & Co. (@raniandco)

Novosti i novitete se potpisom Ramone za brend Rani & Co. možete pratite na Instagram profilu brenda. Poželite li jedan od odličnih Rani & Co. komada dodati svojoj kolekciji odlična vijest je da brend dostavlja u Hrvatsku, a svaki od njih možete pronaći i naručiti u online shopu na službenoj stranici brenda raniandco.co.uk.

Objavu dijeli Rani & Co. (@raniandco)

Objavu dijeli Rani & Co. (@raniandco)

Objavu dijeli Rani & Co. (@raniandco)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori