Radost, lakoća i zaigranost ljeta u novoj kampanji brenda Lykke snimljenoj u čarobnom Portugalu
Radost, lakoća i zaigranost ljeta u novoj kampanji brenda Lykke snimljenoj u čarobnom Portugalu

Radost, lakoća i zaigranost ljeta u novoj kampanji brenda Lykke snimljenoj u čarobnom Portugalu

Ljeto je u punom zanosu, a sve su naše misli i djelovanja sada usmjereni u opuštanje, druženje i stvaranje uspomena s našim najmilijima. Lykke ljetna kolekcija nakita dizajnirana je da svaku vašu najvrjedniju uspomenu koju ćete stvarati ovih dana, sačuva tako da ju možete nositi u blizini srca i kada ljeto bude davno iza vas. Trenutak u kojem ste sada nikada se više neće ponoviti, a na vama je da od njega kreirate uspomenu koja će vas dugo podsjećati na najsretnije trenutke. Neka oni budu sačuvani u Lykke medaljonima. 

Portugalski šarm koji nas instantno ostavlja bez daha 

Znate ono mjesto gdje se more spaja s nebom, gdje udišemo zrak od soli, dok nam kosa zajedno s vjetrom igra najneviniju igru, igru opuštenosti i slobode. Topli pijesak pod nogama, šum valova i tople boje ljeta gdje god da se okrenemo. Postoje ta mjesta koja nam se zauvijek ugraviraju u dušu. Jedno od njih je i plaža Praia da Ursa, jedna od najljepših plaža u Portugalu, koja savršeno dočarava slobodu, nježnost, bezbrižnost i opuštenost ljetnih dana. Upravo na toj plaži snimljena je nova kampanja za Lykke ljetnu kolekciju. Osjetite taj slobodni duh koji najbolje dočarava Lykke filozofiju. Sloboda duha, prožeta sa umjetnošću i onim vrijednostima koji čine svaki sadašnji trenutak važnim, karakteristike su i cijele filozofije Lykke medaljona. Ne čudi stoga što su se upravo ove lokacije pokazale kao savršena kulisa za ljetnu kolekciju Lykke nakita. Radost, lakoća i zaigranost sakupljeni u jednom brendu, u jednom gradu.

Lisabon je grad umjetnika – istovremeno nježan i progresivan kao i sam brend Lykke

Ovaj grad na obali atlantskog oceana oduvijek je bio inspiracija umjetnicima, ali i njihov dom i poticaj za stvaranje umjetničkih djela, zato neka ove fotografije inspiriraju i vas. Kako je brend Lykke u svojih nekoliko godina postojanja pokazao da svakim korakom prelaze granice vlastitog rada, ruše granice komfor zone i ne boje se otkrivati sve novo u vama, tako su i novom kolekcijom u svima nama probudili i umjetnike. U lipnju je pokrenuta kampanja “Dizajniraj svoj Lykke medaljon” u kojoj su pozivani kreativci da sudjeluju u kreativnom natječaju u kojem se biralo 3 dobitnika najkreativnijeg dizajnerskog rješenja. Jedan dizajn je uvršten u ljetnu limited edition kolekciju. Radi se o mirisnom medaljonu nazvanom Seashell jer motiv krasi školjka okružena s uzorkom moderne čipke. U novoj ljetnoj kolekciji nalaze se tako i tri nova mini medaljona mini medaljonu lokot (simboličnog naziva Love lock), leptir (naziva Be Happy) te zvijezda (nazva Falling Star).

“Na kraju natječaja smo dobili toliko kreativnih rješenja da smo odlučili uvrstiti u svoju redovnu ponudu medaljon simboličnog naziva Locket of your dreams. Tako smo svim našim kupcima omogućili da postanu kreatori svog jedinstvenog u svijetu mirisnog medaljona. Personalizacijom prednje i stražnje strane medaljona imaju priliku kreirati medaljon iz svojih snova u koji će utkati dio sebe, svoje osobnosti i stila.”kažu nam Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza brenda Lykke. 

A svoj medaljon doista možete personalizirati na razne načine. Posebno su popularni motivi s otiscima prstiju, šapica, raznih gravura, ilustracija, fotografija. Doista se možete potruditi i sudjelovati u stvaranju jedinstvenog komada nakita koji će čuvati vaše uspomene i evocirati najljepše emocije svaki put kada ga dotaknete ili osjetite. 

Lykke nakit potražite na webshopu www.lykke.hr, te u samom srcu Zagreba u Petrinjskoj 28 u Lykke Gift Shopu. 

Foto: Lykke.hr

Učitati još
Zatvori